Porodica Vukodlaka – Klodin, Hovlin, Klod i Klodija

blog-image

Ko su Vukodlaci?

Klodin, Hovlin, Klodija i Klod su deca filmskog lika Vukodlaka (the Wolf Man) iz istoimenog filma snimljenog daleke 1941. godine i Hariete Volf. Porodica živi u tesnoj kući gde uvek ima dinamike prožete dramom. Mnogi bi pomislili da se članovi ove porodice ne vole, ali nije tako. Familija Vukodlaka se drži zajedno i uvek su spremni da se bore za pripadnika svog „čopora“. Monster Haj školu pohađaju troje dece: Klodin, Hovlin i Klod.

Hovlin (14 godina)

Najmlađa i najproblematičnija sestra porodice Vukodlaka. Ona mrzi da je mlađa sestra i svi je tretiraju kao bebu. Klodin, koja je samo godinu dana starija, stalno joj govori šta da obuče, a ona pak želi da otkrije svoj stil. Sva sreća pa ima svoju sjajnu drugaricu Tvajlu s kojom se druži u školi.

Omiljena hrana: hot dog

Omiljena aktivnost: fudbal

Ljubimac: ježić Kušion

Klodin (15 godina)

Klodin je najpoznatija devojka iz porodice Vukodlaka. Klodin je veoma hrabra i ima veliko samopouzdanje. Dok je bila malo štene stalno je „zavijala“ da hoće da postane poznati modni dizajner i stilista. Ona je sa svojih 15 godina otvorila „Žestoki salon“. Alergična je na polen.

Klodin je izuzetno snažna, ali ujedno i veoma naporna devojka. Zaštitnički je nastrojena prema porodici i priljateljima, a posebno prema najmlađoj sestri Hovlin. Veruje u mir, ljubav i stil!

Omiljena hrana: biftek

Omiljena aktivnost: šoping i flertovanje sa momcima

Omiljeni sport: fudbal

Njen ljubimac je maca po imenu Krescent

Monster obeležje: jako brzo joj rastu kosa i dlake

Bubice: veoma čudno se ponaša za vreme punog meseca

BFF: Drakulara i Frenki

Fraza: “Da, tako ste to učinili!”

Klod (17 godina)

Klod je atletski građeni Vukodlak. On je prirodni lider i kapiten tima. Obožava fudbal i košarku, ali ne može da bude superzvezda na terenu i u školi. Zato se više fokusirao na učenje. Iako je uvek raspoložen za igru i učenje uvek nađe vremena i za svoju devojku Drakula(u)ru.

Omiljena hrana: biftek

Omiljena aktivnost: fudbal

Stil: kako Klodin kaže

Monster znak: linjanje (posle tuširanja u kadi ostane toliko dlake da od nje može da se napravi bunda)

Ljubimac: Roksen, buldog

Klodija (19 godina)

Najstarija sestra Vukodlaka studirala je dramu u Londonu, ali je nastavila karijeru kao spisateljica horor romana. Nedostaje joj porodica i zato ih često posećuje.

Omiljena aktivnost: svakodnevno pisanje

Ljubimac: još uvek traži ljubimca

Monster obeležje: ima samo jednu olovku koju ne pozamljuje nikome

Navika: kadgod dobije ideju za pisanje kreće da žvaće olovke, hemijske, sveske, ili štagod joj je na dohvat ruke. Jednom je čak pojela svoje veštačke nokte.

Zanimljivost

Klodin Vulf je zvanično 2011. godine proglašena za najgoru lutku ikada. U njenom opisu stoji da mora redovno da uklanja višak kose i dlaka sa tela kako bi uvek izgledala fantastično. Roditeljima se to uopšte nije svidelo! Proizvođači su sa druge strane tvrdili da ove veoma popularne lutke pokazju da je u redu biti drugačiji. Monster Haj lutke znaju da nisu savršene, zato lakše prihvataju svoje, ali i tuđe nesavršenosti.
Komentari 2 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *