10 HIT igračaka 2019.

blog-image

Svake godine se u prodavnicama pojave potpuno nove igračke. U ovom blogu probaću da izdvojim deset (10) najinteresantnijih igračka koje su se pojavile 2019. godine. Većina tih igračaka još nije stigla do nas, ali bi uskoro mogli da ih očekujemo.

Ova godina je bila veoma uzbudljiva u svetu igračaka. Nekoliko filmova kao što su „Priče o igračkama“ i „Tajni život kućnih ljubimaca“ ponovo su podigle interesovanje za kolekcionarske igračke. Osim toga, ponovo je u modi Simba lavić, ali i popularnost Hatchimalsa je porasla sa filmom „Kako da dresirate svog zmaja 3“.

1. KindiKids lutkice

Ove simpatične lutkice veličine 25 cm su starije sestre Šopkins lutkica. Dizajnirane su za decu vrtićkog i malo starijeg uzrasta. Dostupne su četiri lutkice sa različitim karakterima. Uz lutkicu stižu i neki dodaci za igru.

2. Vau-Ve srećne narukvice (WowWee Lucky Fortune Bracelets)

Narukvice za sakupljanje su kao pravi kolačići za sreću. Deca mogu da ih otvore i otkriju narukvicu bogatstva i šarma – jednu od ukupno 100 dizajniranih. Jedna srećna osoba će dobiti tzv. šarm ultra retkog: detelinu sa četiri lista optočena pravim zlatom.

3. Blume lutkica (Blume Dolls)

Predviđamo da će Blume lutke biti najtraženije kolekcionarske lutke ove godine. Svaka lutka dolazi skrivena u saksiji za cveće. Deca sipaju vodu u saksiju kako bi lutka narasla. Tek kada kosa proviri iz zemlje videćete koju lutku ćete dobiti. Naravno, među njima postoje retke, super retke i mistične vrste. Nakon toga, saksija se otvara i postaje set za igranje uz niz raznih, slatkih iznenađenja.

4. Crayola Sprinkle Art Shaker

Nesvakidašnji kreativni set za one koji ne vole da čiste za sobom šljokice. Craiola je smislio inovativno rešenje gde su umetnički projekti smešteni u priloženom kućištu. Prvo se isrcta crtež lepkom. Zatim se u kutiju sipaju šljokice po želji i kutija se protrese. Tako nastaje 3D slika. Šljokice ostaju u kutiji. Nema prosipanja, a ni čišćenja. Šljokice se posle lako mogu sakupiti u epruvete kako bi se ponovo koristile.

5. The Slow-Motion Race Game

Zanimljiva društvena igra. Igrači nose traku na glavi za praćenje brzine kretanja. Umesto da žurite morate da idete veoma sporo, ili će traka na glavi početi da zuji. Ukoliki zuji, dobijate kaznu. Spor i stabilan igrač pobeđuje u trci.

6. GO Glam štampač za nokte

Idealna igračka za decu koja žele da ukrase nokte, ali nemaju dovoljno koordinacije da samostalno prave komplikovane dezene. Go Glam štampač za nokte olakšava utiskivanje različitih dizajna i stiliziranje noktiju za nekoliko minuta.

7. Lost kitties mice mania – Manija izgubljenih maca i miševa

Igračke su sakrivene u kutiji iznenađenja. Svaka kutija sadrži misteriozne likove i pribor koji deca otkrivaju dok kopaju po masi koja podseća na istopljeni sir. Nikada ne znate šta ćete iskopati. Postoje i dodatni elementi iznenađenja. Igračkice su povezane sa likovima iz „Priče o igračkama 4“.

8. Pictionary Air

Već poznata društvena igra brzog crtanja dobija modernu nadogradnju sa ovim setom igre koji dolazi sa posebnom olovkom. Koristite je zajedno sa aplikacijom (tablet, telefon) da kao nekom magijom crtate po vazduhu. Više vam nije potrebna velika hrpa papira.

9. Carpool Karaoke: The Mic

Ovo je sjajna igračka za putovanje. Sve što trebate da učinite je da ovaj mikrofon povežete sa zvučnicima u autu (tako što ćete potražiti otvorenu frekvenciju na radiju i podesiti mikrofon na taj kanal). Ovaj mikrofon namenjen samo putnicima automobila. Vozači drže ruke na volanu, a ostali pevaju.

10. Barbi set, avion snova

Barbi ove godine puni 60 godina, a Matel je isplanirao puno uzbudljivih stvari za vas. Jedan od naših favorita je avion iz snova. U avionu ima mesta za troje prijatelja. Tu su i neki zabavni dodaci poput prtljaga i kolica za ručavanje.
Komentari 2 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *