10 najpopularnijih tinejdžera na svetu 2020.

blog-image

Ovog puta želimo da vam predstavimo deset najpopularnijh tinejdž zvezda na svetu iz 2020. godine.

1. Čarli Damelio (Charli D’Amelio), 16 god.,TikTok zvezda

Super zvezda TikToka nalazi se na našoj listi na broju jedan. Slavu je stekla za svoje plesove i originalne koreografije. Bila je član saradničke TikTok grupe The Hipe House. Svoj TikTok kanal započela je u junu 2019. Prati je više od 109 miliona obožavalaca. Bila je u vezi sa Čejs Hadsonom (Chase Hudson) od kraja 2019. do aprila 2020. Ostvarila je svoj životni san početkom 2020. godine kada je imala priliku da pleše zajedno sa svojim idolom Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) za video TikTok izazov koji se prikazao na Super Boulu.

2. Džul Leblan (Jules LeBlanc), 16 god., Jutjub zvezda

Poznata je i kao Ani Leblan (Annie LeBlanc). Proslavila se kao jedna od troje braće i sestara sa porodičnog Jutjub kanala Bratailei. Potpisala je ugovor o talentima sa Nickelodeonom 2018. god. Godinu dana kasnije počela da glumi u njihovoj veb seriji Camp Nick. Ima preko 17 miliona fanova na TikTok-u i više od 9 miliona pratilaca na Instagramu. U oktobru 2017. godine objavila je na YouTube-u svoju prvu originalnu pesmu pod nazivom „Obična devojka“.

3. Pajper Rokel (Piper Rockelle), 13 god., Jutjub zvezda

Zvezda koja postavlja niz zabavnih video zapisa na svoj Jutjub kanal koji je prikupio preko 7 miliona pratilaca. Ona je pevačica, plesačica i gimnastičarka. Glumila je u seriji Mani i u rijaliti seriji Piperazzi. Takmičila se na takmičenjima za lepotu i bavila se manekenstvom pre nego što je postala aktivna na društvenim mrežama. Njeni obožavaoci poznati su kao #Piperazzi. Pohađala je časove surfanja. Deo je popularne grupe za uticaj među društvenim medijima The Skuad. Zabavlja se sa Levom Kameron Kmelev.

4. Jakob Sartorius (Jacob Sartorius), 18 god., Pop pevač

Zvezda i pevač na društvenim mrežama. Ima preko 9 miliona pratilaca na Instagramu i više od 23 miliona fanova na TikTok-u. Svoj prvi singl „Sveatshirt“ objavio je 3. maja 2016. godine, a njegov debi LP The Last Tekt je izašao 20. januara 2017. godine. Na Jutjubu ima više od 3 miliona pratilaca.

5. Diksi Damelio (Dixie D’Amelio), 19 god., TikTok zvezda

Popularna TikTok kreatorka koja je prikupila preko 48 miliona obožavalaca na svom nalogu dikiedamelio TikTok gde objavljuje plesne video snimke. Često radi zajedno sa drugim TikTok kreatorima poput Bris Hol, Dejzi Kič i sestrom Čarli Damelio. Debitantski singl „Budi srećan“ objavila je u junu 2020. Pre slave bavila se trčanjem i igrala lacrosse. Videla je kako njena publika na Instagramu neprestano raste na više od 23 miliona pratilaca. Ona i Čarli Damelio pokrenuli su podkast o svom životu pod nazivom Charli and Dikie: 2 CHIKS u oktobru 2020. Iste godine počela je da se zabavlja sa Noa Bekom.

6. Čejs Hadson (Chase Hudson), 18 god., TikTok zvezda

Ličnost i zabavljač na društvenim mrežama, najpoznatiji kao lilhuddi na TikTok-u, prikupio je više od 29 miliona pratilaca. 2019. postao je član saradničke TikTok grupe The Hipe House zajedno sa Charli D’Amelio, Addison Rae i mnogim drugim popularnim TikTok kreatorima. Takođe, napisao je i otpevao hit pesmu „Vampir 21. veka“. Pre nego što je stekao slavu na TikTok-u, prvo je stvorio Jutjub kanal. Prikupio je više od 11 miliona pratilaca na Instagramu. Tu objavljuje svoje elegantne fotografije. Bio je u vezi sa Sintijom Parker. Posle je izlazio sa Čarli Damelio od kraja 2019. do aprila 2020.

7. Medi Cigler (Maddie Ziegler), 18 god., igračica

Plesačica koja je nacionalnu pažnju stekla kao vrhunski izvođač u Lajftajm realiti seriji Dance Moms. Pojavila se u muzičkim spotovima za pesme Sia „Luster“ i „Elastično srce“. 2017. godine glumila je Kristinu u filmu The Henri’s Book. 2017. godine objavila je sopstvenu liniju odeće pod nazivom Medjev stil. Ima mlađu sestru po imenu Mekenzi i dva polubrata Rajana i Tajler. 2019. godine započela je vezu sa Edijem Bendžaminom. Prethodno je izlazila sa Džekom Kelijem od 2017. do sredine 2018. godine, a takođe se zabavljala i sa sinom Stivija Vondera, Kajland Moris.

8. Mekenzi Cigler (Mackenzie Ziegler), 16 god., igračica

Plesačica je stekla široko priznanje tokom svojih nastupa na Lifetime’s Dance Moms. Bila je najmlađa plesačica u grupi. Specijalizovala se za džez-ples i akrobacije. 2018. godine počela je da glumi Kesi u veb-seriji “Brat Total Eklipse”. Kasnije će se takmičiti u Plesu sa zvezdama: juniori. Objavila je album Mack Z 2014. godine. Ima preko 15 miliona Instagram pratilaca. Započela je vezu sa glumcem Isakom Preslijem 2019. godine, ali njih dvoje su se razišli 2020. Iste godine započela je da izlazi sa Takoda Dabsom. Debitovala je kao glumica 2015. godine u seriji Niki, Riki, Diki i Don na Nikelodeonu.

9. Loren Grej (Loren Gray), 18 god., pevačica

Pevačica i zvezda društvenih mreža postala je poznata po svom Lorengrai TikTok nalogu koji je prikupio preko 50 miliona obožavalaca. Ona je, takođe glumica, model i plesačica. U martu 2018. godine potpisala je ugovor sa Virgin Records. Kasnije te godine objavila je svoj prvi singl „My Story“. Ona je voditeljka sopstvene Snapchat emisije Glov Up. 2016. godine bila je nominovana za nagrade na People’s Choice Avards, Teen Choice Avards i VMA. Na Instagramu ima više od 21 milion pratilaca i više od 3,8 miliona pratilaca na Jutjubu. Na društvenim mrežama poznata je i pod imenom Loren Beech. Izlazila je s Ianom Džefrajem od kraja 2018. do početka 2019. 2020. godine počela je da se zabavlja sa DISN-om.

10. Majli Bobi Braun (Millie Bobby Brown), 17 god., TV glumica

Rođena je u Španiji. Odrasla na Floridi. Poznata je po glavnoj ulozi u seriji Intruders. Kasnije će dobiti glavnu ulogu Ileven u Netfliksovoj hit seriji „Stranger Things“. Takođe, glumi glavnu junakinju u hit-filmu „Godzilla: King of the Monsters“ kao i u filmu „Enola Holmes“. Učestvovala je u nekoliko epizoda „Bilo jednom u zemlji čuda“. Kad ne glumi, bavi se boksom. Gostovala je u epizodama Moderne porodice i Grejeva Anatomija 2015. godine. Bila je predstavljena u muzičkom spotu „Girls Like You“ grupe Maroon 5. 2019. godine najavila je puštanje svog brenda šminke i nege kože Florence bi Mills. Zabavljala se i sa Romeom Bekamom i ragbistom Džozefom Robinsonom.
Komentari 5 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *