BarbyJana traži partnere za 2020. godinu

blog-image

Pozivamo sve male, srednje i velike preduzetnike da nam se jave ukoliko imaju proizvod, ili ideju koju bi želeli da promovišu na našem Jutjubu kanalu, veb sajtu, Instagramu ili Fejsbuku. Ovaj poziv, pre svega, važi za start-up firme koji su tek započele rad. Poziv važi i za one koji još nisu registrovali delatnost, a imaju nameru da to urade u bliskoj budućnosti. Nemojte da oklevate, javite se slobodno.

Nudimo promociju vašeg proizvoda/ideje na sledeći način:

Na Jutjubu :

1. Sponzorisan video: pre-rol (pre našeg videa možemo da prikažemo vaš proizvod u nekih 15-20 sekundi). Ali, možemo da snimimo i ceo video sa vašim proizvodom u trajanju od 5 do 10 minuta (npr. link).

2. Integracija: koristimo vaš proizvod u toku snimanja (npr. link)

3. Takmičenje: Organizujemo „giveaway“ sa vašim proizvodom.

Na veb sajtu:

Vaš proizvod, ili uslugu možemo da reklamiramo i na našoj veb stranici (https://barbyjana.com). Prvi mesec reklamiranja je GRATIS, pod uslovom da iznajmite prostor i za naredni mesec. Dva meseca su gratis ukoliko platite dva unapred. Svaki vaš proizvod prati naš blog o vašem proizvodu/usluzi, besplatno.

BarbyJana je mala preduzetnička agencija sa ne tako malim brojem pratilaca. Dvesta hiljada pretplatnika nas prati samo na Jutjubu. Naša ciljna grupa su deca mlađeg školskog uzrasta i tinejdžeri. Tražimo poslovne partnere kako bi pomogli jedni drugima. Raspoloženi smo za saradnju svake vrste: plaćena reklama, reklama u vidu robe (sponzorstvo), ili kompenzacija. Veoma je bitno da nam se vaš proizvod/usluga sviđaju, ili da se uklapaju u interesovanje naše publike.
Komentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *