BTF – Balkan Tube Fest 2019

blog-image

Ovog vikenda smo proslavili 5. rođendan Balkan Tube Festa (BTF) u Beogradu. Bilo je neverovatno. Ovaj festival je posvećen fanovima Jutjub kulture i najpopularnijim Jutjuberima na ovim prostorima. Jutjub zajednica Balkana ima veliku popularnost koji se meri milionskim pregledama i supskrajberima. Kanal BarbyJana je ove godine prvi put dobila akreditaciju za ovaj festival. Osim toga, dobili smo šansu da naš kanal prikažemo u delu programa „Tvojih 5 minuta“.

Šta je Balkantjub festival?

BTF je festival koji omogućava direktan sustret Jutjub zvezda sa svojim fanovima. Festival je regionalnog karaktertera i spaja ljude sa prostora nekadašnje Jugoslavije. Prva tri festivala održana su u Beogradu (2015-2017.). Potom je 2017. festival održan u Sarajevu, a 2018. u Banja Luci i Beogradu.

Ovog vikenda u Kombank dvorani u Beogradu skupilo se 150 Jutjubera iz celog regiona (Barbyjana izlazi na binu na 9:52). Pripremljen je super-zabavan, jedinstven program za sve posetioce u velikoj sali, dok je u sali 6 program bio namenjen samo onim fanovima sa VIP ulaznicom. Osim toga posetioci su zabavili na raznim panelima, radionicama, takmičenjima. Igrale su se igrice, a bilo je i mnogo, mnogo poklona. Na binama sponzora bili su organizovani sustreti Jutjubera sa fanovima. Bilo je puno slikanja, deljenja autograma i opet puno puno poklona. Najzabavniji štand po BarbyJaninom izboru je Plazma štand. Tu su mogle da se igraju igrice i da se osvaje nagrade u vidu privesaka i keksića. Drugi izbor je Fantin lavirint, dok je treći najinteresantniji štand bio Pringlsov. Da biste tu dobili nagradu morali ste prethodno da pogodite metu u centar. Osim toga, u holu su se prodavali razni bedževi, majice, narukvice, stikeri sa obeležjem ovog festivala i nekih poznatih Jutjubera. Međutim, neke od najvećih zvezda, zbog svojih drugih obaveza, nisu bile prisutne na ovom festivalu.

VIP loža je bila obezbeđena za sve Jutjubere, predstavnike medija i naravno za one sa VIP kartama. Tu su se Jutjuberi međusobno slikali, snimali, zezali i družili. Kako je to izgledalo videćete u našim sledećim snimcima ove nedelje. Imali smo priliku da upoznamo Baku Praseta, Bracu Gajić, Anu Lazarević, MM Miu, Leu Stanković, Caleta, Goldenita i još mnogo, mnogo drugih. Ono po čemu ćemo pamtiti ovaj festival je sigurno prostorija sa igricama. Tek tu smo ostali bez reči. Sve smo isprobali i maksimalno uživali u igri.

Festival je bio odlično organizovan. Sve je bilo na izuzetno visokom nivou, bez greške. Rekli bi da su i učesnici i publika bili veoma veoma zadovoljni. Tome su svakako doprineli i sponzori koji su se postarali da svaki učesnik dobije neki poklon.

Ovaj festival odnedavno ima svoju himnu koju obavezno morate da poslušate.
Komentari

Your email address will not be published.