BTF – Balkan Tube Fest 2019

blog-image

Ovog vikenda smo proslavili 5. rođendan Balkan Tube Festa (BTF) u Beogradu. Bilo je neverovatno. Ovaj festival je posvećen fanovima Jutjub kulture i najpopularnijim Jutjuberima na ovim prostorima. Jutjub zajednica Balkana ima veliku popularnost koji se meri milionskim pregledama i supskrajberima. Kanal BarbyJana je ove godine prvi put dobila akreditaciju za ovaj festival. Osim toga, dobili smo šansu da naš kanal prikažemo u delu programa „Tvojih 5 minuta“.

Šta je Balkantjub festival?

BTF je festival koji omogućava direktan sustret Jutjub zvezda sa svojim fanovima. Festival je regionalnog karaktertera i spaja ljude sa prostora nekadašnje Jugoslavije. Prva tri festivala održana su u Beogradu (2015-2017.). Potom je 2017. festival održan u Sarajevu, a 2018. u Banja Luci i Beogradu.

Ovog vikenda u Kombank dvorani u Beogradu skupilo se 150 Jutjubera iz celog regiona (Barbyjana izlazi na binu na 9:52). Pripremljen je super-zabavan, jedinstven program za sve posetioce u velikoj sali, dok je u sali 6 program bio namenjen samo onim fanovima sa VIP ulaznicom. Osim toga posetioci su zabavili na raznim panelima, radionicama, takmičenjima. Igrale su se igrice, a bilo je i mnogo, mnogo poklona. Na binama sponzora bili su organizovani sustreti Jutjubera sa fanovima. Bilo je puno slikanja, deljenja autograma i opet puno puno poklona. Najzabavniji štand po BarbyJaninom izboru je Plazma štand. Tu su mogle da se igraju igrice i da se osvaje nagrade u vidu privesaka i keksića. Drugi izbor je Fantin lavirint, dok je treći najinteresantniji štand bio Pringlsov. Da biste tu dobili nagradu morali ste prethodno da pogodite metu u centar. Osim toga, u holu su se prodavali razni bedževi, majice, narukvice, stikeri sa obeležjem ovog festivala i nekih poznatih Jutjubera. Međutim, neke od najvećih zvezda, zbog svojih drugih obaveza, nisu bile prisutne na ovom festivalu.

VIP loža je bila obezbeđena za sve Jutjubere, predstavnike medija i naravno za one sa VIP kartama. Tu su se Jutjuberi međusobno slikali, snimali, zezali i družili. Kako je to izgledalo videćete u našim sledećim snimcima ove nedelje. Imali smo priliku da upoznamo Baku Praseta, Bracu Gajić, Anu Lazarević, MM Miu, Leu Stanković, Caleta, Goldenita i još mnogo, mnogo drugih. Ono po čemu ćemo pamtiti ovaj festival je sigurno prostorija sa igricama. Tek tu smo ostali bez reči. Sve smo isprobali i maksimalno uživali u igri.

Festival je bio odlično organizovan. Sve je bilo na izuzetno visokom nivou, bez greške. Rekli bi da su i učesnici i publika bili veoma veoma zadovoljni. Tome su svakako doprineli i sponzori koji su se postarali da svaki učesnik dobije neki poklon.

Ovaj festival odnedavno ima svoju himnu koju obavezno morate da poslušate.
Komentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *