Chix kapsule – Android lutkice budućnosti

blog-image

Dobro došli u budućnost. Lutkice iz kapsule Čiks su moderne android devojke koje sa sobom nose jedinstven modni stil i to pravo iz budućnosti.

Spakovane su u atraktivnu kutiju na kojoj se nalazi točak koji se okreće u smeru kazaljke na satu. Prilikom okretanja točka, kroz otvor na prednjoj strani kutije ispadaju kapsule sa iznenađenjima. U svakoj kutiji ima pet (5) kapsula. Svaka u sebi sadrži razne detalje lukice (glava, kosa, telo, stalak, cipele, torba, narukvica, odeća). Svaka lutkica je jedinstvena. Sve imaju svoj stil. Glava, ruke i noge su pokretljive i mogu da se nameste u čak 14 modnih poza. Delovi su izmenljivi i mogu da se kombinuju sa ostalim lutkicama iz kolekcije. To znači da možeš da napraviš svoju omiljenu kombinaciju. U svakoj kutiji očekuje te i modni časopis za lutkice sa savetima i predlozima za najkul android izgled.

U prodaji se nalaze četiri serije: Sweet, Glam, Ctrl+Alt+Magic i Rock.

U seriji Glam devojke su obučene u odeću metalik boje i sa dosta šljokica. Imaju pravi svemirski izgled.

Lutkice iz serije Rock su spremne za nastup na bilo kom rok koncertu u svemiru. Obučene su u crnu odeću u kombinaciji sa jarkim bojama i fantastičnim detaljima.

Iz serije Sweet stižu prelepe devojke obučene toliko slatko da bi ih prosto pojeli. Podsećaju na prave svemirske slatkiše.

Lutkice iz serije Ctrl+Alt+Magic imaju pastelne nijanse. Jednostavno su neodoljive. Ne zna se koja je lepša od koje.

Kapsule chix ultimix 4 pack

Posebno veliko pakovanje Chix kapula sadrži dvadeset (20) kapsula iznenađenja sa preko 60 dodataka. U pakovanju se nalaze četiri ekskluzivne android lutkice iz kolekcija Glam, Rock, Sweet i Ctrl+Alt+Magic u novom glamoroznom stilu, četiri stalka i jedan modni časopis. Točkićem sreće izvlačite kapsule i sastavljate lutkice po želji. Možete da napravite bezbroj kombinacija lutkica. Svaka lutkica ima postolje koje može da se postavi na poklopac kapsula.

Lutkice imaju pravi svemirski izgled. Po veličini su manje od Šopkins lutkica, a po izgledu malo podsećaju na lutkice Moj mali poni (Ekvestrija). Zar ne?!
Komentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *