„Crni panter“ iz Monster Haja – Keti Noar

blog-image

Keti Noar je ćerka mačkoidnog čudovišta. Ima 16 godina. Keti ima divnu ružičastu kosu sa šiškama u obliku slova „V“ i pramenovima plave boje. Dopunjujući njen tamni ten, njena šminka je veoma uočljiva: senka ljubičaste i srebrne boje, crna i plava maskara, ljubičasti ruž za usne. Keti Noar je poznata pop zvezda, veoma talentovana mačkoidna devojka, ali uspeh joj nije udario u glavu.

Ona je svoju karijeru stavila na čekanje kako bi išla u školu kao normalan tinejdžerka. Sada je član Monster Haj školske družine.

Omiljena hrana: pomfrit

Omiljena aktivnost: odgovaranje na poštu obožavaoca. Njeni fanovi joj stalno pišu. Opušta je i usrećuje da ima kontakt sa njima, jer da nema njih ona ne bi bila tu gde jeste.

Moda: voli visoku modu, čak i kada nije na sceni

Ljubimac: nažalost nema. To je jedna od stvari od kojih je morala, zbog karijere, da se odrekne. Ali, sada kada se povukla razmišlja da usvoji neko slatko ćebasto čudovište.

Mrzi: što ne zna da napravi svoj raspored. Tokom godina slave svaki minut joj je bio isplaniran od strane menadžera.

Bubice: ima ih nekoliko. Na primer, pred koncert uvek jede iste stvari, ulazi sa jedne strane, a izlazi sa druge strane bine i nikada ne izlazi na scenu bez polomljenog ogledala. Ako sve nije tako biće baksuzan nastup.

Moto: pevaj od srca

Drugarice: Ebi, Kleo de Nil, Klodin

Naši snimci sa Keti

Fensi drugarica – Catty Noir“ Monster Haj društvo želi da u njihovu školu dođe popularana pevačica Catty Noir, barem u posetu. Ali, nisu znali…

Meet up Catty“ – Sve devojke u Monster Haj škole žele da budu najbolje drugarice sa novom učenicom, Catty Noir…

Trač sa malog odmora: deo prvi“ – Zvonilo je i đaci su izašli na mali odmor. Odmah je krenuo trač dana. Započela ga je Keti Noar.

Trač sa malog odmora: deo drugi“ – Posle veeelikog nesporazuma sa Đusom, Klea se popela na veeeliko drvo i nema nameru da siđe sa njega.

Školski deb“ – U našoj školi širi se novi trend. Svi debuju. Jel se to dešava i u vašoj školi?

Klub lenjih učenika“ Posle prvog keca iz matemaike Đus je odlučio da osnuje klub lenjih učenika. Uslovi za ulazak u klub su veoma neobični..

Odred za red“ Došao je i taj baksuzan dan – veliko spremanje u Monster Haj kući! Ko će se danas izvući, a kome će pripasti metla?

Skviši-pufi papuče“ Ova epizoda je nastala na osnovu istinite priče. Ove godine se negde u gradu neka naša sugrađanka osetila “napadnuto” od strane modernih, čupavih papuča.

Snima se …by Skelita” Skelita je dobila nove igračke-kosture iz automata. Presrećna je jer je ovakve lutke oduvek želela da ima. Kako bi bilo da napravi vdeo sa njima i postavi ih na Jutjub?!

Šta smo mi izmislili o njoj?

– živela je u Parizu (Skeris)

– voli tračeve

– levo smetalo

– modni šik-frik

– trudi se da se prilagodi ostalim učenicima
Komentari 2 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *