Ebi Bominejbl, kraljica zime

blog-image

Ebi je ćerka Jetija. Ima 16 godina. Ebi ima belu, dugačku kosu sa svetlucavim, roze i plavim pramenovima. Koža joj je svetloplava, kao da se smrzla. Ebi je hladna. Telo joj je prilično robusno (grubo). Ima dugačke prste i nokte. Trudi se da prilikom upoznavanja ne ostavi utisak ledene osobe, ali joj to baš i ne prolazi od ruke. Ne shvata baš dobro „duh“ Monster Haj škole. Ne shvata zašto joj se ne sviđa Hit Burns (naš Gari) iako je zabavan i uvek spreman na šalu. Uostalom, ona voli šalu i smeh. Ne razume zašto se momci i devojke zabavljaju. Njoj se to čini kao da neko nekog zarobljava. To je za nju baš užasno. Zato vešto izbegava Hitovo (Garijevo) udvaranje. Dobra je priljateljica, uvek govori istinu i iskrena je iz dubine duše. Njene reči zato ponekad zvuče hladno i bezosećajno. Osim toga, štedi na rečima. Ona uvek odgovara sa „ok“, „u redu“, „dobro je“, ili „nemam komentar“. Ima veoma čudan akcenat.

Mane: tvrdoglava i teška po karakteru

Omiljena hrana: tibetanski tvrdi sir i palačinke

Omiljena aktivnost: zimski sportovi (skijanje, klizanje, snoubord)

Stil oblačenja: krzno i ledeni kristali

BFF: Frenki Štajn, Drakul(a)ura, Keti Noar, Đus Gorgon, Kleo de Nil

Ljubimac: vuneni bebi-mamut Šiver

Lični moto: budi uvek iskren

Naši najgledaniji snimci sa Ebi

HIT! Ordinacija za monster ljubimce: Svaka prava Monstersica ima svog ljubimca. Druženje sa njima je predivno, može se reći i monstruozno, ali sve dok se oni ne razbole. A onda moramo da im pomognemo tako što ćemo ih odvesti u ordinaciju za monster ljubimce.

MIS LEDENOG CARSTVA 2014: Izbor za Mis Ledenog Carstva se održava na Islandu. Lepotice iz celog sveta učestvuju na ovoj završnoj priredbi 2014. Takmiče se lutkice koje su učestvovale na konkursu BarbyJane.

Kako napraviti Ebi skije: Ebi mnogo voli da se skija, ali bez skija to je nemoguće. Zato će BarbyJanin tata da vam pokaže kako možete sami da napravite skije za vaše Monstersice ili Barbike.

HAOS u Monster kući: Sasvim običan dan u Monster kući: Drakulara odmara posle slikanja, Ebi gleda Elzu iz Ledenog kraljevstva… kad odjednom – HAOS! U kuću je uleteo nepozvani gost.

Zimblejanje: Ebi uživa u skijanju. Neko je tajno posmatra iza drveta; to je njen dobar drugar Djus. On hoće da ga ona nauči da snouborduje. Počinje zimblejanje na snegu.

Popustila zbog ljubimca: Ebi je na čas dovela svog ljubimca, jer joj je bilo žao da ga ostavi samog kući. Nije ni slutila kakav će haos nastati u učionici zbog toga…

Dolazi zima nakićena perjem: Odužilo se ovo leto. Jeseni kao da nema. Letnja kraljica, Venus, misli da može još najmanje mesec dana da bude glavna. Ali, iza ugla čeka zimska kraljica, Ebi…

Kako se obući za 1. čas klizanja: BarbyJana vam daje savete kako da se obučete za klizanje. O čemu sve treba da vodite računa kad prvi put stanete na led..

Šta smo mi izmislili o njoj

Ebi nam je jedna od omiljenih lutkica za snimanje. Za nju vezujemo sve događaje koje se dešavaju zimi. Toliko toga smo izmislili o njoj da lista nema kraja, ali ću ipak navesti nekoliko:

– ima krevet od leda

– omiljeni film joj je Frozen

obožava Elsu i voli da je imitira

– odlično je savladala sve zimske sportove – skijanje, klizanje, snoubord, grudvanje

– veterinarka je, leči životinje sa Severnog i Južnog pola

– organizuje Izbor za Mis ledenog carstva

– dolazi uvek nenajavljena, a odlazi nevoljno

– daje savete o oblačenju za klizanje

ne voli toplo i stalno isključuje grejanje

– ne voli što joj se Gari udvara
Komentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *