Gde proslaviti 10., 11., 12., ili 13. rođendan VAN kuće

blog-image

Današnje igraonice u gradovima i manjim mestima su postali stereotipi. Sve jedno te isto! Lavirint, trambolina, muzičke guze su igre i vrsta zabave koje ste vi odavno prevazišli. Ali, gde onda da proslavite rođendan?

Razmišljali smo o novim mestima i novim idejama za proslavu vašeg rođendana VAN kuće:

Plesni studio

Sve devojčice uživaju u plesu, pa čak i neki dečaci (ma koliko oni to poricali). Proslava rođendana može da se proslavi u nekom plesnom studiju. Međutim, tamo vlada dres-kod. Goste bi trebalo obavestiti kako prigodno da se obuku. Iznajmite za ovu priliku instruktora plesa koji će vašim gostima pokazati nekoliko plesnih pokreta, a možete da priredite i malo takmičenje u plesu!

Kuglana

Kuglanje je veoma popularno u svetu. U našoj zemlji se ovaj sport pojavljuje na mala vrata i još uvek nije stigao do osvoji srca mlađe generacije. Zbog toga je rođendanska zabava idealna prilika da vaše drugare upoznate s ovim vidom rekreacije. Rezervišite termin i opremu u najbližoj kuglani, neka se vaši gosti podele u timove. Postarajte se da su im sve vreme pri ruci grickalice i osveženje. „Strajk!“

Bioskop

U poslednje vreme sve više vaših drugara odlazi u bioskop da proslavi rođendan. Slavljenik/ica biraju film. Ali, pri odabiru filma budite oprezni. Trebalo bi da uzmete u obzri da film bude prikladan svim pozvanim gostima. Može da bude i te kako neprijatno, kada drugari dođu na proslavu, a izađu uplakani i preplašeni. Unapred rezervacije uglavnom nisu potrebne; ima jako puno termina i mesta u bioskopima. Pravim filmofilima će ovo biti nezaboravan provod uz kokice i sokiće. Umesto torte posle filma možete da odete na palačinke, sladoled, ili čak u neki poznati lanac brze hrane. Proslava je zgodna za mešovito društvo.

Avanturistički park

Ovakav vid proslave rođendana obradovaće i dečake i devojčice, ali samo ako su sličnog uzrasta. Tu vas očekuje penjanje, šetanje po kanapima, penjanje po zidu i slične aktivnosti. Rezervacija za proslavu rođendana u avanturističkim parkovima je obavezna. Ovakva zabava podrazumeva fizičku aktivnost, igru i saradnju između drugara. Pauza između igara služi za osveženje i tortu.

Laser tag

Laser tag je timski, ili individualni sport, gde igrači teže da postignu poene gadjajući mete, odnosno protivnike sa infracrvenim zracima u prostoru koji je presecan laviritnima i preprekama. Igra se u zatvorenom prostoru sa svetlosnim i dimnim efektima uz uzbudljivu muziku. Laser tag je popularana i zanimljiva igra za sve uzraste. Svakako je top igra za sve dečake, ali isto tako je uzbudljivo i za devojčice koje vole da se takmiče.

Ledena dvorana

Ukoliko ste rođeni zimi, ledena hala je idealno mesto za proslavu rođendana. Moguće je zakupiti termin gde će slavljenik i njegove zvanice imati priliku da klizaju, igraju hokej, ili se zabavljaju na najrazličitije načine. Ali, možete da odete i na neku od smena za građane. Na ledu možete da igrate prave „ledene figure“ ili se jednostavno opustite uz muziku i plešite na ledu. Posle toga na toplu čokoladu i čaj u najbliži kafić.

Muzejska žurka

Ukoliko vam je već sve ostalo dosadilo muzeji su potpuno novo mesto za proslavu rođendana. Svaki muzej nudi poseban program i posebnu vrstu zabava, zavisno o kom muzeju je reč (Muzej iluzije, Prirodnjački muzej, Muzej tehnologije itd.). Svetski trend je da se najbolje uči kroz zabavu, pa zašto da ne iskoristite to. Uz to svi muzeji teže da svoje programe približe deci kroz razne aplikacije i igrice. Spajajući zabavu i učenje svi će biti zadovoljni i deca i roditelji.

Sportski klub

Na nekoliko sati možete da rezervišete teren za fudbal, košarku, odbojku, ili sve popularniji tenis. Podelite goste u timove i omogućiti im da uživaju u zabavnom danu na svežem vazduhu. Tu možete da spojite sportsko nadmetanje uz druženje i dobru zabavu. U poluvremenu, ili pauzama mečeva, obradujte goste prijatnim osveženjem, a nakon utakmica poslužite tortu, sokove i slane grickalice!
Komentari 3 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *