Kazahstanska zvezda – Kristina Kika Kim

blog-image

Današnji blog posvećujemo neobičnoj, ali veoma poznatoj Tiktok zvezdi, modelu i influenserki Kristini Kika Kim. Svoju karijeru je započela kao model. Zatim je postala popularna na Instagramu. Prepoznatljiva je po smešnim i zabavnim snimcima gde „čita“, odnosno peva sa usana. Njen maternij jezik je kazahstanski.

Rođena je u Kazahstanu 1999. godine. Živi u Americi. Nakon škole počela je da se bavi modelingom. Pošto joj je i ples išao veoma dobro oprobala se na Instagram Reels-u, a 2020. je otvorila TikTok nalog. Njeni snimci sa šminkanjem pod nazivom „Kristina Kika Kim Make up & Beauty“ su veoma popularni na društvenim mrežama.

Najviše pratioca ima u Americi. O njenom privatnom životu se jako malo zna. Ako je neko mislio da će saznati nešto više o njenom dečku ili o roditeljima, nažalost, neće u tome uspeti.

Pravi je primer da od društvenih mreža može da se zarađuje, ali prihode ima isključivo od Instagrama i Tiktoka.

Na Tiktoku ima preko 27 miliona pratilaca. Svaki njen snimak ima milionske preglede.

Ovde možete da pogledate njene najzanimljive video snimke. Vrlo često snima sa društvom koje se takođe probija na Tiktok mreži. Zajedno se nazivaju xotim.

Najpoznatiji njeni snimci su:

Does She drink Alcohol? Not know.

Does She love dogs? Not know.

Does She smoked? Not know.

Na Instagramu je možete naći pod @kikakim. Ima 6 miliona pratilaca.

Na Jutjubu ima čak dva kanala. Jedan je nedavno otvorila i snimci su posvećeni Asmr i Mukbank snimcima ), dok je drugi kanal posvetila plesu i snima isključivo kratke snimke (tzv. „shorts“)
Komentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *