Ko je Frenki Štajn?

blog-image

Frenki Štajn (Frenkie Stein) je ćerka Frankenštajna i njegove mlade. Stara je svega 115 dana. Doduše, neki delovi njenog tela su nešto stariji. Ona ima belu kosu sa crnim prugama i nežnu kožu mintzelene boje. Frenkino telo je napravljeno od mnogo različitih delova (odatle oni šavovi na rukama i nogama). Frenki je veoma nespretna, slatka i uvek ljubazna prema drugima. Ima jedno plavo oko, dok joj je drugo zeleno.

SIMPATIJE: Zaljubljena je u Nejtana Rota, sina zombija i jednoroga. Ranije su joj se sviđali Džekson Džekil i Holt Hajd.

INAČE: Radoznala je i voli da proba nove stvari.

ROĐENA: U laboratoriji.

ISTRAŽUJE: Eksperimentiše sa strujom, voli nauku.

HRANA: Voli sve da proba; odlična je u igri izazova sa hranom, tzv. Food Challenge.

LJUBIMAC: Vacit.

ZANIMLJIVOST: Svako jutro tata traži od nje da zeva i viče „ŽIVA SAM“.

MOTO: Sve treba probati.

Naši snimci sa Frenki Štajn:

Futuristički krevet 2030“ – Frenki Štajn ima najluđi krevet od svih monstersica. Napravljen je u modernističkom stilu, a uzor nam je bio najmoderniji krevet za operacije iz 1923. godine iz Čikaga.

Ugriz zapadnog Nila“- Drakulara je bolesna. Bila je u poseti kod Kleo de Nil kod piramida. Tamo je ujelo nešto i sad ima bolest Zapadnog Nila. Srećom, nije tako strašno. Više joj je dosadno nego što je bolesna. A, i drugarice su tu da je zabave…

Avanture u šišmišovoj šumi“ – Klea, Klodin i Frenki su krenule u Šišmišovu šumu da provere glasine o jezivim bićima i gnjilim biljkama u njoj… “Strava i užas” šta su tamo doživele!

Monster devojke sa stilom“ – Demon star dame su Frenki, Klodin i Klea. One vas savetuju kako da se šminkate u novoj školskoj godini… Čak ih je intervjuisao novinar Monster Haj škole.

Monster dvorište bez nasilja – Niko ne voli nasilnike u školi. U Monster Haj školi ćete za vreme velikog odmora pre videti devojke kako igraju balet, nego kako se svađaju.

Monstersice pričaju nemuštim jezikom“ – Za sve one koji znaju da pričaju sa životinjama kaže se da govore nemuštim jezikom. Naše dve monstersice, Frenki i Klodin, znaju da pričaju sa zečevima i kucama…

Petak 13.: Horor u kući madam Petre“ – Frenki je posle naporne vožnje rolerima legla da se malo odmori. Ni slutila nije da će usnuti strašni san: Našla se u horor kući madam Petre…

Frenki goes climbing“ – Frenki Štajn je odvela Lagunu na svoje omiljeno mesto za razonodu. Nije imala pojma da se Laguna plaši svoje senke. Pogledajte ovu uzbudljivu avanturu dve drugarice.

STIListkinja – Frenki Štajn Šta Frenki Štajn misli o modi i stilu oblačenja, pogledajte u sledećem videu. Poslušajte njene modne savete.

Raspustilište – summer time – Počeo je letnji raspust. Naše monstersice uživaju na bazenu. Leže, sunčaju se, odmaraju i kuliraju. Nešto im se ne kupa. Međutim, njihovu idilu kvari Đus (bezobraznik) koji ih neprijatno iznenadi.

Ne napuštaj ljubimca – Jednog dana, kada se Frenki šetala po kvartu naišla je na napuštenog ljubimca. Kako Frenki ima ogromno srce (koje joj je tata Frankenštajn ugradio) odluči da usvoji to malo kučence.

Učiteljica roleranja – Frenki obožava da vozi rolere. Međutim, njene monster drugarice to ne znaju. Zato je Frenki odlučila da ih nauči da roleraju. Da li je teško? Pogledajte.

Raspad sistema“ – Frenki je otvorila Facebook profil i sad kucka po telefonu bez prestanka. Potpuno je zaboravila na prijatelje i na svoje okruženje…

Šta smo mi izmislili o njoj?

– kad se iznervira raspada se na delove

– zna da priča sa životinjama

– voli ljubimce

– voli modu i ima svoj crno-beli stil (a, ne navija za Partizan)

– bave se ekstremnim i uzbudljivim sportovima (penjanje, roleranje)

– ponekad je nespretna, rado pomaže drugaricama, radi kućne poslove (pere, pegla)

– ima mlađu sestru, koja je neprestano prati, kopira i želi da bude kao ona

– zna po koju reč mađarski…

U svetu Monster Haj lutkica, Frenk Štajn je veoma omiljena. Verovatno ima najviše verzija od svih ostalih lutkica.
Komentari 2 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *