L.O.L. Glamper 2 u 1 (sa 55+ iznenađenja)

blog-image

Apsolutni HIT 2020. godine biće L.O.L. Glamper, odnosno L.O.L. kamper ili L.O.L. kuća na točkovima. Veće iznenađenje od L.O.L.-a nismo mogli da očekujemo. Šta sve može da se nađe u ovoj kući na točkovima na razvlačenje pokušaćemo ovde da objasnimo.

L.O.L. Suprise Glamper je spakovan u veliku kartonsku kofer-kutiju. Pakovanje sadrži jedno vozilo i 55 iznenađenja u vidu unutrašnje organizacije. Pakovanje uključuje jednu potpuno novu lutkciu L.O.L. Suprise. Težina cele igračke je skoro 6 kg. Nije preporučeno za decu mlađu od 6 godina.

Glamper ima 10+ mesta za druženje, uključujući krevete na sprat, osvetljeni tobogan koji vodi do bazena, kafić sa stolom i tri stolice, kupatilo sa wc-šoljom i ogledalom, modnu pistu, D.J. štand i mesto za roštilj. Prednji deo kempera može da se odvoji i pretvori u poseban automobil, dok se zadnji deo vozila otvara na sve četiri strane. Glamper je opremljen svetlosnim i zvučnom opremom. Naravno, vozilo po veličini odgovara L.O.L. lutkicama, ali i OMG lutkama.

Na modnoj pisti se nalazi stalak na koji mogu da se postave lutkice. Sa ugrađenim točkićem sa strane ove lutkice mogu da se vrte kao na pravoj pisti. Nakon modne revije lutkice mogu da se odmore u krevetima na sprat, da pojedu užinu u kafiću, ili čak da roštiljaju. U bazen može da se sipa voda. Nakon napornog dana lutkice mogu da uživaju u čarima osvetljenog bazena. A, nakon igre lako možete da uklonite vodu i očistite bazen. Sav pribor i delovi staju u vozilo (mada vam za to treba odlična veština slaganja). Detalji su fantastično prikazani. Set je savršen za dugo, ali baš dugo, igranje u društvu.
Komentari 4 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *