L.O.L. Surprise — Hairgols 2

blog-image

Još jedna novina od L.O.L.-a ovog meseca. Nova serija L.O.L. Suprise Hairgols stiže u najlepšem periodu, za vreme raspusta.

Kao što ste već navikli, lutkice iz ovih pakovanja su potpuno iznenađenje. Nikada ne znate koju ćete dobiti, a još bolje je da one dolaze sa pravom, pravcatom kosom. To ih čini savršenim za četkanje i češljanje. Sa njima je pravi užitak pravljenje frizura. U svakom pakovanju, uz lutkicu, stiže 15 različitih iznenađenja. Spakovane su u slatkoj lakirnici za kapsule koja se otvara kao vitrina. Unutra se nalazi frizerska stolica, stalak za lutkce i slatka torbicu za nošenje.

Kada ih okupate, lutkice kriju posebno iznanađenje! Kupanje se stvarno isplati. Neka iznenađenja su stvarno cool.

Ima ukupno deset lutkica u ovom serijalu. Osam lutkica ima pravu kosu koja može da se češlja, dok dve imaju kovdžavu kosu koja ne može da se češlja. Ali su zato ove dve lutkice veoma poželjne i veoma, odnosno ultra retke. Radi se o E.D.M.B.B. i Rainbov Raver.

Sledeće lutkice pripadaju ovom serijalu:

Metal Babe

Twang

Prom Princess

Tough Guy (prvi dečak)

MC NYC

Valley BB

Splits

Pins

E.D.M.B.B. (veoma retka!)

Rainbow Raver (ultra retka!!)

IZNENAĐENJA!

Ako vam otkrijemo koja vas iznenađenja još čekaju neće vam biti toliko interesantna. Ali, ukoliko ste baš, baš radoznali to su (skroluj dole)

misteriozna maska, čarobno ogledalo, poruka za dešifrovanje, nalepnice za šišanje, uvijači za kosu, češalj, flašica, odeća, obuća, modni dodaci…

Ove lutkice stižu u prodavnice već 15. jula. 2019. godine.
Komentari 2 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *