Najpoznatiji unikatni krafter — ZHC

blog-image

Ukoliko ste ljubitelji kraftinga i volite da pravite unikatne stvari verujem da ste čuli za umetnika pod pseudonimom ZHC. A, ako nekim slučajem niste, na pravom ste mestu.

Zahari „Zek“ Hsi rođen je 1999. godine u gradu San Hoze u Kaliforniji, SAD. Poznat je po umetničkom imenu Zah Hsi Komik Art. On je poznati američki jutjuber kineskog porekla. ZHC je samouki strip crtač. Široku popularnost stekao je svojim umetničkim performansima i video snimcima koji uključuju crtanje i poklanjanje skupih proizvoda svojim obožavaocima. Takođe, pravi tutorijale kako bi podučavao druge crtanju. On deli i savete iz svog života u kratkim vlogovima. Osnivač je Umetničke alijanse i Fondacije „Copic Abuse“.

Zek je sa snimanjem počeo 2016. godine. Sadržaj se odnosio na umetničke tutorijale i video snimke o crtanju likova u stilu stripa. Od 2018. godine snima razne izazove vezane za crtanje. Od 2020. godine krenuo je sa snimcima koji su privukli najveći broj gledaoca. Njegov nov sadržaj odnosi se na prilagođavanje određenih proizvoda i poklanjanje istih poznatim jutjuberima i tiktokerima kao što su Čarli di Melio i drugi. Snimak u kome sprema iPhone 11s za poznate tiktokere iz kuće „The Hipe House“ je postao njegov najgledaniji video. Nakon toga njegova karijera krenula je uzlaznom linijom. Zek sarađuje sa mnogim poznatim jutjuberima kao što je MrBeast, Vekk, Zak King itd.

Ove godine uspeo je da dospe na trending listu broj 1 sa novim snimkom u kojem je prilagođavao jednu od najvećih bolnica na svetu 100 sati. Osim toga plaćao je tuđe medicinske račune od 200.000 dolara.

Na njegovom kanalu pojavljuju se njegovi bliski saradnici i umetnici. To su:

Mišel Čin, Zekova devojka, čija je kosa ofarbana u roze

Džejk, čija je kosa ofarbana u zeleno

Jaz, čija je kosa obojena u ljubičasto

McKenzie, čija je kosa prirodno smeđa

Ben, čija je kosa ofarbana narandžasto

Viv, čija je kosa obojena u žuto

Zanimljivost

Potrošio je preko 300.000 dolara na svoje poklone.

Kupio je kuću od 10.000.000 dolara, a koju je posebno prilagodio svojim crtežima.

Ima dva kućna ljubimca, kameleona Dak-a i Dragon The Rock Johnson-a (ili samo Rock-a) i zmiju.

Njegov najduži umetnički izazov bio je: Proveo sam 100 sati crtajući svaku sličicu „PEWDIEPIE MINECRAFT-a“.

Zek je deo „The Humble House-a“.

U novembru 2021. godine imao je 23 miliona pratioca na Jutjubu.
Komentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *