NOVO! ZOMBI 2 Diznijev film — nove barbike

blog-image

„Zombi“ je naziv američkog muzičkog i plesnog filma koji je premijerno prikazan na Diznijevom kanalu još 2018. godine. Film je zasnovan na pričama o zombijima i čirslidersicama. Glavne zvezde filma su Milo Manhejm i Meg Doneli. Milo glumi zombi fudbalera Zed-a, a Meg glumi ljudsku navijačicu Adison. Njih dvoje se sreću i zaljubljuju jedno u drugo. Međutim, njih dvoje moraju nekako da smisle način kako da njihove grupe međusobno koegzistiraju.

Radnja filma se dešava u srednjoj školi Sibruku. Nakon jedne eksplozije u elektrani u gradiću gde je smeštena škola, polovina stanovnika se pretvorila u zombije koji se hrane mozgovima. Oni koji se nisu pretvorili u zombije, sagradili su zaštitni zid i napravili karantin za zombije. Nazvali su ga Zombigrad. Uz pomoć Z-narukvica, neki zombiji su uspeli da smanje svoju požudu za mozgom — postali su bezopasni za ljude. Ovako primireni zombiji se premeštaju u ljudsku srednju školu Sibruk. U ovakvim okolnostima razvija se ljubav između obične devojke i zombija. Nastavak filma nećemo otkriti.

Pre nekoliko dana premijerno je prikazan nastavak ovog filma, „Zombi 2″ na Dizni kanalu. U glavnim ulgama su i isti glumci: Adison, ljudska navijačica i Zed, zombi fudbaler. U nastavku filma svako od njih vodi svoju grupu i učestvuje u pokušaju objedinjavanja zombija i navijačica. Ali, sada se u gradu pojavljuje nova grupa – misteriozni čopor vukodlaka – koji pokušava da sruše Sibruk srednju školu.

Kompanija Matel je istovremeno pustila u onlajn prodaju barbike sa likovima glavnih junaka iz ovog filma (Zombi 2).

Adison Vels

Nakon preobražaja u vukodlaka Adison izgleda veoma žestoko. Ima ekstra dugu kosu i zlatnu šminku. Obučena je u divlje komade, poput prsluka sa krznenim okovratnikom i antilop pantalonama. Pritiskom na njenu ogrlicu sa mesečevim kamenom čuje se popularni hit mjuzikla „Poziv u divljinu“.

Zed Nekrodopolis

Lutka Zed dolazi obučena u grubo-hladnu odeću kao u filmu. Njegova zelena kosa i neuredan zombi izgled realno oslikavaju njegov lik na ekranu.

Eliza Zambi Zombi

Lutka Eliza dolazi obučena u grubo-hladnu odeću stilizovanu kao u filmu. Svojom zelenom kosom i neumornim zombi izgledom ona izgledala baš kao i njen lik na ekranu.

Vila Likesen

Lutka Vila dolazi obučena u svoju rock ‘n’volf odeću, stilizovana kao u filmu. Fanovi će voleti i prepoznati njene tetovaže s potpisom kao i ogrlicu od mesečevog kamena. S divljim kovrdžavim loknama i žestokim izgledom lutka Vila je baš opasna.

Vinter Brakovic

Lutka Vinter dolazi obučena u odeću rocker-vukodlak-stila. Fanovi će voleti da prepoznaju njene tetovaže s potpisom i ogrlicu od mesečevog kamena, istok kao i kod Vile. Svojom elegantnom frizurom i žestokim izgledom Vinter lutka je stvorena da izgleda baš kao njen lik na ekranu.
Komentari 4 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *