OMG modne lutke — L.O.L.

blog-image

Velike sestre L.O.L.-lutkica velikim koracima stižu ove jeseni na police prodavnica. OMG modne lutke (Unbok Svag, Lejdi Diva, Rojal Bi i Neonlicius) stižu sa čak 20 iznenađenja. Svaka lutkica ima fantastične osobine, prelepu kosu i fenomenalni stil. Među iznenađenjima su fantastični modni dodaci, jedinstvene torbice, cipele, kutijice za cipele, kapa, šešir, kutijica za šešir, četkica, postolje za lutkice i kutija u kojoj je sve to zapakovano. Lutkice su visoke 31 cm i nisu pogodne za decu mlađu od 3 godine.

Unbok Svag

OMG modna lutka Svag je starija sestra L.O.L. Svag lutkice. Ima dugačku, puštenu, plavu kosu. Obučena je u crveni komplet. Njeno telo je veoma pokretno i ruke se lako uklanjaju kako bi se što lakše obukla. Od modnih dodataka ima naočare, torbicu, ogrlicu, stalak, dve kutijice itd. Ali, nećemo baš sve da otkrijemo…

Neonlicius

Ona je starija sestra Neonlicius lutkice. Ima kratku, talasastu, crvenu kosu. Stil oblačenja joj je veoma neobičan: kratke pantalone, preko suknjica od tila, kockasti sako i francuska beretka na glavi. To može samo ona da iskombinuje. Tobica joj je pravi hit, liči na živog Orbiza.

Rojal Be

Sestra od Rojal Bi, kraljevske pčelice. Veoma je savitljiva i pogodna za pravljenje mnogo poza. Njene ruke se takođe mogu lako skinuti radi lakšeg oblačenja. Ima afro frizuru i tamno smeđu kosu. Obučena je u široke, moderne pantalone sa zlatnim dodacima. Najmanje liči na svoju mlađu sestru.

Lejdi Diva

Ona je starija sestra od male Dive. Njena fluroscentna žuta kosa u kombinaciji sa tigrastim printom i roze bojom apsolutno dominira gde god da se pojavi. I njoj se ruke lako skidaju radi lakšeg oblačenja.

Lutkice su prelepe! Jedva čekamo da ih vidimo uživo. Nas podsećaju na jednu, nekada veoma popularnu, grupu iz Velike Britanije – Spice Girls? A vas?
Komentari 12 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *