Prvi butik za barbike Mikilly fashion

blog-image

Ukoliko ste ljubitelj barbika sigurno ste već više puta poželeli da kupite neku haljinicu, cipelicu, ili torbicu za vašu lutkicu. Skupili ste i pare, otišli do prodavnice, a tamo ništa. Nema. Haljinice i prateći aksesoar se ne prodaje odvojeno. Proizvođači lutkica fokusirali su se na prodaju lutkice, a ne na njihov aksesoar. Upravo to je otvorilo vrata novim idejama i mogućnostima. Kreativna industrija individualaca je procvetala. Pravo mesto za kreativne ljude je Instagram. Kolekcionari lutkica i ljubitelji mode su, gde god da se nalaza na ovom svetu, ovde našli zajednički interes i spojili se. Većina kreativnih osoba radi samostalno. Ono što je zanimljivo, oni rade po želji i volji mušterija. Ne možete ni da zamislite šta sve možete naći za vaše lutkice na Instagramu. Stvarčice se rade od svih materijala. Zamislite samo unikatne korsete od polimerne gline. O unikatnim lutkicama, među koje spadaju i naši Tediberići, smo već pisali.

Butik za barbike

Prvi online butik za barbike u Srbiji otvorila je nedavno Jelena iz Beograda. Krajem prošle godine započela je privatan biznis ‒ šivenje i kreiranje garderobice za barbike (i njenu porodicu). Počela je da se reklamira na Instagramu pod imenom Mikilly (LINK). Narudžbine su krenule, pogotovo iz inostranstva. Kolekcionari i ljubitelji barbika rado naručuju i kreiraju sopstvenu garderobu za svoje lutkice. Da je ovo perspektivan biznis, iz hobija, pokazuje da je Mikilly prisutan i na Ibeju (link). Njihovu kolekciju možete da pogledate i naručite i na ovaj način. Mikilly krojačice rade po narudžbini, odnosno po vašoj želji. Dizajnirajte svoju haljinu i oni će se potruditi da vam ispune želju.

Tediberići

Lutkice iz porodice Tediberić su zvanični promoteri Mikilly fashion-a. Članovi Tediberić nose modele garderobe i aksesoara iz njihovog butika za proleće/leto 2020. Sve možete da kupite i naručiti na njihovom Instagram profilu. O primopredaji garderobica za Tediberiće snimili smo i video kojeg možete da pogledate OVDE. U stilu Fashion week događaja snimili smo i naš video o modelima koji su posebno pravljeni za nas. Taj snimak možete videti OVDE.
Komentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *