Srećan 6. rođendan Barbyjana

blog-image

Dragi Barbijanovci, ovog meseca smo proslavili naš 6. rođendan. Tokom ovih šest godina druženja sa Vama mnogo toga ste videli, ali i naučili na našem kanalu. Sve to se desilo kroz našu igru i zabavu sa lukicama.

Sa željom da Vas malo bolje upoznamo sa našim radom pozabavićemo se malo brojkama (kao što je to uobičajeno za jutjubere):

Snimili smo skoro 1000 video snimaka, a 910 se nalaze na našem kanalu. Kad smo počinjali BarbyJanu, ideja je bila da snimamo isključivo igru sa igračkama. Međutim, par godina unazad, prateći trend na Jutjubu počeli smo i sami da se pojavljujemo u snimcima. Snimamo čelendže, vlogove, skečeve, kao i priloge sa naših putovanja i o posetama raznim lepim mestima.

Već dve godine se po analitici Socialblade mreže nalazimo među prvih 100 najboljih jutjubera u Srbiji. Postoje i druge analize, koje se odnose na jutjubere sa Balkana. Na tom spisku se nalazimo među top 40 najboljih ženskih jutjubera, a po broju ukupnog pregleda zauzimamo 4. mesto.

U novembru 2018. prešli smo famoznih 100 K (odnosno 100.000) pratioca. Jutjub nagrađuje svoje saradnike sa preko sto hiljada pretplatnika sa posebnom nagradom „Silver Play Button“. To je jedna plaketa, pohvalnica koja treba uskoro da nam stigne iz Amerike. Obavestićemo Vas čim bude stigla.

Prošle godine smo pokrenuli veb sajt barbyjana.com na kojem sem video snimaka, svakog ponedeljka možete da pročitate interesantne blogove o događanjima iz dečijeg okruženja. Na sajtu se nalazi i rubrika spomenar. Tu izdvajamo Vaše najlepše komentare, pesme, crteže i snimke nastale i inspirisane gledanjem Barbyjane.

Naša porodica (tata, mama i dve devojčice) veoma brižljivo i aktivno radi na kreiranju i stvaranju video filmova za ovaj kanal. Snimanje je postalo naša svakodnevnica, mada ne snimamo svaki dan. Najviše snimamo za vreme raspusta i subotom, kada je domaći urađen.

BarbyJana je savremeni zabavni kanal za decu. Naši snimci svakodnevno imaju oko 150 hiljada pregleda. Čak 13 naših filmova ima više od milion prikaza. Po nekoj našoj analitici najviše Vam se sviđaju snimci sa nestašnom Mašom.

Ovim putem želimo da se zahvalimo svima Vama koji nas redovno gledate i pratite. Bez Vas sve ovo ne bi bilo moguće. Hvala.

                                                                                                                                                                BarbyJana tim

Top 10 najgledanijih video snimaka Barbyjane:

1. Maša ne voli da se kupa (7 miliona)

2. Prvi dan u vrtiću (2,5 miliona)

3. Naša mala barbie porodica (2,5 miliona)

4. Belisima la bela (2 miliona)

5. Maša se sprema za rođendan (1,9 miliona)

6. Školica plivanja … ili si boranija ili si ajkula (1,7 miliona)

7. Prodavnica cipela za Barbike (1 miliona)

8. Maša se oblači (1 miliona)

9.Maša: vreme je za spavanjac (1 miliona)

10. Proteze za klinceze (1 miliona)
Komentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *