Šta je In na Jutjubu

blog-image

Da li se u vašoj školi dešava nešto novo? Jedne godine je to bio bottle flip, druge godine spiner, treće slajm, debovanje, flosovanje itd. Tako isto i na društvenim mrežama postoje trendovi, odnosno ono što je In. Istražujemo za vas: „Šta je trenutno trend na Jutjubu?“

U određenim periodima godine dešavaju se razni događaji koji se proslavljaju. Tako svi znamo za Božić, Novu Godinu, Dan zaljubljenih, Back to school itd. Sve društvene mreže se posvećuju tim datumima, odnosno događajima. Snimaju se razni snimci na te teme i to je onda u trendu. Međutim, razni izdavači traže uspeh u novom kulturnom trenutku, a to je finale velikih TV serija ili emisija.

Igra prestola – Game of Thrones

Da li se nekom sviđa ili ne, da li je voli ili ne voli, prosto je nemoguće a da neko nije čuo za seriju Igra prestola. Trenutno je završena poslednja sezona od 6 delova i izgleda da ju je ceo svet gledao. Bili da ste njen obožavalac, ili ne, talas online sadržaja Game of Thrones je vas je preplavio. Direktno, ili indirektno, baveći se ovom temom, možete da budete deo masovnih kulturnih događanja i da gomilate preglede na vašim video snimcima. Da li ćete snimiti neki DIY (uradi sam) video, prikazati neku veštinu, ili pak snimiti neki skeč, ostaje na vama.

Uradi za 5 minuta – 5-minute Crafts

Kratki video snimci u kojima se pravi nešto brzo, lako i jednostavno su jedni od najgledanijih video snimaka na svim društvenim mrežama. Posebno su interesantni zbog toga što se za izradu stvarčica u videu koriste stvari koje se nalaze u svakoj kući i koje su svakome dostupne. Prave se koristne, ali i ne tako koristne stvarčice, čisto radi zabave. U većini slučajeva stvarčice se prave od recikliranog materijala, što dodatno podiže svest mladoj publici da je mnogo interesantnije napraviti nešto svoje, nego kupiti novo.

Živim u boji

Najnoviji trend za blogere i vlogere jeste izazov u boji. Zadatak je da neko provede dan okužen sa JEDNOM bojom koju izabere. Da se oblači u tu boju, jede hranu te boje, ako ide u kupovinu kupuje sve stvari te boje. Izazov je veoma interesantan, a snimanje i nameštanje traje i po ceo dan.

Da li ste i vi u trendu, ili znate za neki novi trend? Pišite nam.
Komentari 2 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *