Superstar Džastin Biber

blog-image

Džastin Dru Biber (Justin Drew Bieber) je kanadski pevač i tekstopisac. Rođen je 1994. godine. Svoju pevačku karijeru započeo je na Jutjubu, gde ga je otkrio menadžer za talente. 2008. potpisuje prvi ugovor, a nedugo posle izdaje i svoju prvu kolekciju pesama pod nazivom „Moj svet“ (My World). Prvi studijski album objavljuje 2010. godine i album se našao na prvom mestu top-lista u više država. Njegov najpoznatiji hit „Baby“ dogurao je do petog mesta na Bilbord 100. Nakon toga niže album za albumom. Naravno, svi su veoma uspešni. Voli da sarađuje sa drugim izvođačima. Uspešno prodaje albume i singlove. To ga čini jednim od najprodavanijih muzičkih izvođača na svetu.

Aktivan je na društvenim mrežama. Postao je druga osoba koja je dostigla 100 miliona pratilaca na Tviteru (prva je Kejti Peri). Tokom 2016. postaje prvi izvođač sa preko 10M pregleda na Vivu.

Tokom svoje karijere osvojio je brojne nagrade, uključujući i Američku muzičku nagradu za Umetnika godine, i to 2010. i 2012. godine. Našao se na Forbsovoj listi najmoćnijih poznatih ličnosti u svetu (2011., 2012. i 2013.).

Ljubavni život

Biberov ljubavni život se oduvek odvijao pred svetlima kamera. Njegova prva ljubav je Selena Gomez. S njom je bio u u nestalnoj vezi od 2010. do 2018. godine. Nekoliko svojih pesama posvetio je upravo njoj („Oprosti“, „Označi moje reči“ i „Šta misliš?“). U periodima između raskida sa Selenom zabavljao se sa nekoliko poznatih devojaka, npr. Sofija Riči, Kendal Džener, Jovana Ventura, Miranda Ker, Kejtlin Bedles i Hejli Boldvin.

2018. godine, nakon kraće veze, verio je manekenku Hajli Boldvin. Oni su već imali kratku avanturu za vreme jedne od pauza sa Selenom. Digla se velika prašina oko njihovog venčanja, jer se nije pouzdano znalo da li su se stvarno venčali ili nisu. Na kraju su 2019. u septembru imali zvaničnu ceremoniju venčanja.

Ljubavnu romansu koju su svi očekivali je ona između Džastin Bibera i Ariane Grande. Oboje su superzvezde, istih godina i oboje su veoma simpatični. Ari i Bibs bili bi totalno savršen par, takoreći par iz snova. Njihovo poznanstvo traje dugo, imaju puno toga zajedničkog i godinama su priljatelji. Neki njihovi zajednički nastupi pokazuju da između njih ima dosta hemije. Ko zna možda i dočekamo njihovu vezu!?
Komentari 3 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *