Sve što niste znali o seriji KUĆA BUKA

blog-image

Kuća Buka (The Loud House) je američka animirana tv-serija koju je stvorio Kris Savino za kanal Nikelodeon. Serija se vrti oko haotične svakodnevice Linkolna, jedinog dečaka u velikoj porodici sa jedanaestoro dece. Porodica živi u izmišljenom gradu Rojal Vuds.

Prva epizoda je prikazana 2016. godine. Serija je dobila fantastične ocene već nakon prvog meseca prikazivanja. Poztivne kritike se odnose na animaciju, ali i glasovnu glumu. Osim toga pohvaljena je i za izbor srdačnih tema u svakoj novoj epizodi. Serija dobija veliku medijsku pažnju nakon uključivanja Hauarda i Harolda Mekbrajda u seriju kao gej bračnog para. Oni su Klajdovi tata i tata. Ovo je izazvalo porast rejtinga serije. Pohvaljena je jer „obrađuju temu istopolnog braka“ na pravi način, te približava ovu temu deci. Naravno, bilo je onih koji su bili protiv ovoga.

Po animiranom filmu snima se i igrani film koji će biti objavljen na Netfliksu 2021. Film će nositi naziv „Glasna kuća: Veoma glasan Božić“. U filmu Linkoln i Klajd rade na očuvanju božićne tradicije, dok Linkolnove sestre planiraju da svoje božićne praznike provedu negde drugde.

Spin-of serijala nastao je 2018. pod nazivom Kazagrandes (Casagrandes). Premijerno je prikazan u oktobru 2019. U njemu učestvuju Bobi i Roni En Santijago i njihova proširena porodica Kazagrandes koja živi u Grejt Lejk Sitiju. Roni En, Bobi i njihova majka se useljavaju u proširenu porodicu Kazagrandes. Tu upoznaju nove priljatelje i rođake.
Komentari 5 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *