Teen beach movie (Tinejdžeri na plaži)

blog-image

Ne znam za vas, ali ja obožavam da gledam filmove. Čak imam i posebnu listu sa filmova koje sam gledala, onih koje ću gledati u bioskopu, ali i onih koje sam propustila pa ih sad lovim na raznim TV-kanalima. Njih ima najviše. Danas ću vam pisati o filmu koji stoji na prvom mestu liste filmova koje jedva čekam da vidim.

Film „Tinejdžeri na plaži“ je orginalni film Dizni kanala. Premijerno je prikazan, danas već davne, 2013. U glavnim ulogama su Ros Linč koji igra Bredija i Maja Mičel koja glumi Mekkenzi. Film ima i drugi deo koji je prikazan dve godine kasnije, 2015. Radnja filma se odigrava u gradiću sa velikom plažom poznatoj po ogromnim talasima. Film je sniman na lokacijama u Portoriku. U filmu se dešava interesantan preplet sa poznatim filmom iz 60-ih godina — Priča sa zapadne strane (Wet Side Story). Glavni glumci iz jednog filma se zaljubljuju u glumce iz drugog. Dolazi do nesuglasica u pogledu shvatanja savremene i ljubavi iz 60-ih godina prošlog veka.

Ali, ono što je najinteresantnije, film prati puno lepe muzike. Film sadrži 10 orginalnih pesama u ritmu surf-roka, ritam i bluza, rokabilija i popa.

Zanimljivosti

Film je posvećen preminuloj zvezdi Dizni kanala, Aneti Funičelo, najomiljenijoj svetskoj zvezdi na plaži. Od svoje 12. godine se bavila glumom i pevanjem. Istakla se kao jedna od najpopularnijih musketara u originalnom Miki Maus klubu.

Album sa muzikom iz filma je 2013. godine bio četvrti najprodavaniji album te godine u Americi.

Na veliku žalost ljubitelja ovog filma, trećeg nastavka neće biti.

Glavni glumac Linč, rođen 1995., se i dalje bavi glumom. Posledenja uloga mu je u tv-seriji Netfliksa, Jezive Sabrinine avanture (Chilling Adventures of Sabrina). Najveći trač u Holivudu je bio da se zabavlja sa koleginicom sa seta, Laurom Maranom. Oni su bili par u seriji Ostin i Ali. Ali, ništa od toga nije istina. Njegova nova devojka je američka glumica Džez Sinkler.

Maja Mičel rođena je 1993. godine u Australiji. Bavi se glumom i pevanjem. Glumi u serijama, ali i filmovima. Zabavlja se sa brazilosko-italijanskim glumcem Rudijem Mankuzom.

Muziku iz filma možete poslušati ovde:
Komentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *