Uki Q — TikTok influenserka

blog-image

Ukoliko imate TikTok znate o čemu pišem, ukoliko ne, vreme je da upoznate srpsku tiktokerku Unu Kablar, poznatiju pod pseudonimom „Uki Q“. Ona je jedna od najvećih tik-tok ličnosti i influenserki na Balkanu. Svoje fanove prozvala je „vanzemaljcima“.

Rođena je 12.11.2000. godine. Završila je gimnaziju i upisala Fakultet savremenih umetnosti na Dorćolu, smer za produkciju. Njena želja je da se u životu bavi nečim što voli i od čega može da zarađuje.

Uki Q je misteriozna devojka i ne otkriva detalje iz svog privatnog života. Zbog toga je još interesantnija svojim fanovima.

Slavu i ime je stekla preko jedne od napopularnije aplikacija TikTok. Ima preko 700 hiljada pratilaca, 70 miliona lajkova i 1300 videa. Zahvaljujući ovim video snimcima postala je prepoznatljiva i popularna u moru korisnika. Snima razne snimke „od jutra do mraka“. Njena karijera ide stopama Čarli D‘Amelio. Iako nije broj jedan na tik-tok top listi Balkana, mogli bi reći da je jedna od najpopularnijih. Na prvom mestu se nalazi Sara Damnjanović, poznatija pod „saratkd7“ sa čak 1,9 milion pratilaca.

U vezi je sa poznatim mladim pevačem i tiktokerom Sergejom Pajić. Njega poznajete iz spota Bake Praseta. On inače snima prenkove i videe u kojima peva. On u stopu prati svoju devojku po broju pratilaca. Ima ih 632k.

Ukoliko ste njen fan, njene majice možete da nabaviti preko ovog sajta.

Na Jutjubu nije toliko aktivna, iako ima 123k pratilaca. Na ovoj platformi postavila je samo 3 video snimka. Prepoznatljiva je po tetovaži na levoj ruci koju stalno ističe prilikom fotografisanja.

„Pratite trend, a posle vi pravite trend.“
Komentari 13 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *