Upoznajte srpske Hanterove – Hristina Kids Youtube Chanel

blog-image

Deca danas imaju veliku ponudu šta da gledaju na televiziji, internetu, odnosno Jutjubu. Teško je pronaći kvalitetan sadržaj prilagođen deci, pogotovo kada oni sami pretražuju virtualni svet na svojim mobilnim telefonima. Upravo zbog toga sadržaj treba da bude inspirativan, pun MAGIJE i MISTERIJE, ali i ispunjen modernim, specijalnim efektima.

Danas ćemo da vam predstavimo Jutjub kanal, Hristina Kids. Upravo su oni preuzeli na sebe zadatak da uz mnoštvo specijalnih efekata smišljaju zabavne filmove za decu.

Iza cele priče stoji Tina. Ona je po zanimanju profesor geografije, ali je odlučila da svoju kreativnost, znanje rada na računaru spoji u jedno. Kao rezultat njenog znanja i ljubavi nastao je kanal na Jutjubu. U njihovim kratkim filmovima glume dve devojčice i dva dečaka: Matej, Filipa, Uroš i Maša. To su Tinina deca i deca njene sestre bliznakinje. A, naravno, u filmovima glume i njihovi ljubimci.

Filmovi su ispunjeni raznim, ponekad i neverovatnim, događanjima. Pojavljuju se izmišljeni likovi, ali i opasne životinje (veštice, čudovišta, ajkule itd.). Sa njima glavni likovi (deca) treba da se izbore i da ih savladaju. Na kraju, naravno, dobro uvek pobeđuje zlo. Svaki video nosi u sebi neku sakrivenu poruku iz života. Deca treba da veruju u čuda i da ne odustaju od svojih želja i snova.

Tina kreira i piše scenario, snima scene i montira film sa SF efektima. Njen moto je: Ko u čuda veruje, taj i čuda stvara!

Nedavno smo imali priliku da snimimo jedan zajednički film sa ovom družinom pod nazivom „Misterija magične kugle“. Družili smo se ceo dan i proveli magične trenutke prilikom snimanja. Doduše, jasna linija između snimanja scena i druženja praktično nije ni postojala. Kanal Hristina Kids je porodičan Jutjub kanal koji zaslužuje vašu pažnju, a i našu toplu preporuku. Nećete se pokajati ako ih zapratite.

Izdvojićemo nekoliko najinteresantnijih filmova iz njihove bogate ponude.

1. Čarobnjak iz Oza

2. Devojčica sa Jupitera

3. Veštica iz kotlića

4. Lažni i pravi Deda mraz

5. Žena zmija je začarala Medija
Komentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *