5 pitanja – 5 odgovora Ono što ste oduvek hteli da znate o Barbijaninim snimcima

blog-image

Barbijana ima više od 800 video snimaka na Jutjubu. Neki snimci su veoma gledani, dok neki prolaze malo slabije. To je normalno. Neki put se zaista iznenadimo, šta se vama sviđa, a šta ne. Uglavnom, mi u kući glasamo o tome (tj. pokušavamo da predvidimo) koji će video dobro proći. Već posle prvog dana možemo da procenimo, da li će on biti hit, ili ne. Gledanost zavisi od mnogih faktora, pa čak, verovali ili ne, i od vremenske prognoze. Posle pet godina postojanja, postali smo veoma dobri u predviđanju. Dobro se znamo.

Naravno, na našem kanalu ima raznih snimaka, za razne uzraste. Veoma dobro znamo da nije svaki uvek po vašem ukusu. To je zato što želimo da zabavimo što veći broj dece različitog uzrasta. Vaša interesovanja se razlikuju i to je sasvim u redu. Ima vas od 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 i 14 godina. Neka deca još ne znaju da pišu, ali već ostavljaju „lajk“, ili „dislajk“ u komentarima. Tu su i srculenca, dok neka deca pišu lepe komentare, pa čak i pesmice. Šalju se crteži i posvećuju nam se video snimci. Upravo zbog vas smo i otvorili stranicu Spomenar na našem veb sajtu.

Neke naše epizode su privukle veliku pažnju. Ispod tih snimaka, u komentarima, ima puno pitanja. Ovde ćemo pokušati da odgovorimo na pet najčešće postavljenih pitanja.

1. Ko je snimao epizode „Ukrala sam maminu šminku“, 1. i 2. deo?

Odgovor: Mama. Tata je sedeo pored.

2. Gde je „moj krevet“ u „Barbyjanin room tour“?

Odgovor: U drugoj sobi.

3. Šta znači „Keka ololo“ u trejleru?

Odgovor: Barbijana je svojevremeno išla na džez balet u Studio 5. Jednom prilikom je njena grupa plesala na muziku iz crtanog filma Ovčica Šone (Shaun the Sheep). Ona je glumila ovčicu u kostimu. Kada ju je mlađa sestra videla na nastupu, a kasnije i na video snimku, pokazivala je prstom na nju i potom imitirala ovčicu. Tada je izgovorila, sad već toliko poznato, „keka ololo“, odnosno u prevodu „seka bleji kao ovca“.

4. Šta znači „Ća, ta nu ju, sniiiiima se“? u intru naših snimaka.

Odgovor: Mala Barbijana je trebala da izgovori „Ćao, ovde Barbijana, snima se“, a ispalo je kako je ispalo. Ona je tada imala 2,5 godine.

5. U videu „Maša ne voli da se kupa“, da li je Maša stvarno plakala?

Odgovor: Da, Maša tj. mala Barbijana je stvarno plakala tokom snimanja. Došlo je do male svađe između sestara. Naime, nisu mogle da se dogovore koja od njih će oprati kosu Maši. Mala Barbijana se tada rasplakala. Ja sam rekla da nastavljamo sa snimanjem i da uključujem kameru (ne bi li ona prestala sa plakanjem). Prestala je da plače, ali više nije progovarala ni reč na tom snimku.

 
Komentari 7 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *