Barbi Afrika

blog-image

Barbi Afrika je srpska tiktokerka i jutjuberka. Njeno pravo ime je Barbara Milenković. Rođena je 2002. godine u Nišu. U ovom gradu na Nišavi inače i živi i radi. Nadimak Barbi je dobila još kao devojčica.

Popularnost je stekla na društvenim mrežama. Na Instagramu je prati 314 hiljada ljudi. Tu se bavi glumom i modelingom. Na Jutjubu je prati dvesta hiljada ljudi manje. Uspela je da se pridruži klubu osvajača Silver play button-a. Ovde objavljuje svoje pesme, ali i razne vlogove, izazove, prenkove. Ovde je možete da vidite i kako kuva. Svoje fanove označava kao Barbinatori. Snimila je nekoliko singlova: „Forica“, „Ne javljam se“, „Paranoja“, a najpoznatiji HIT joj je „Vozi“. Ova pesma trenutno ima 2,7 miliona pregleda na kanalu JoomBoos Videostar. Pesma je doživela veliku popularnost. Čak smo je i mi pevale u videu kada je Larisa vozila bicikl na žici preko reke.

Kako je Barbi odgovorila na komentare vezane za hejt komentare možete videti OVDE.

Barbi je nominovana za jutjub-zvezdu godine na dodeli MAC nagrada 2020. godine. Sarađuje i sa drugim jutjuberima poput Andrije Jo, Ane Lazarević, Caleta i drugih. Učestvovala je i na BalkanTjub festu 2019. godine (kada smo i mi učestvovali). Za one koje to ne znaju to je skup mladih Jutjub zvezda iz celog regiona. Nažalost, prošle godine se nije održao, a za ovu godinu ne znamo ništa.

Ubedljivo najviše pratilaca ima na društvenoj mreži TikTok, neverovatnih 3,3 miliona. Tu objavljuje različite plesne tačke, glumačke skečeve i razne zanimljivosti. Ponekad snimi i više klipova dnevno. Na Tiktoku je otvorila profil pod nazivom „Barbi Afrika Family“. Tu objavljuje klipove koje snima sa roditeljima. U snimanju joj najviše pomaže mama i drugarice.

Najnovija vest je da je Barbi Afrika u saradnji sa Kengurom izdala sveske za školu sa svojim likom. Tako se pridružila većini poznatih influensera sa našeg prostora kao što su Uki Q, Sergej, Arija Kids, Zaga i Filip itd.
Komentari 6 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *