Hairdorables

blog-image

Potpuno nova serija lutkica za sakupljanje su Hairdorables. Lutkice imaju prelepu dugu kosu. Dolaze sa svojim ljubimcima koji takođe imaju frizure. Do sada su se pojavile tri serije ovih lutkica.

U prvoj seriji ima 12 različitih lutkica. Svaka lutkica predstavlja jedinstvenu ličnost i ima priču za sebe. U svakom pakovanju se uz lutkicu nalazi 11 izneneađenja (češalj, cipele, torbica, telefon, tablet, traka za kosu, šnala, kartica, stikeri itd). Odeća im je od prave tkanine. Lutkice mogu da menjaju odeću, jer svaka odevna kombinacija odgovora drugoj lutkici. Pssst… odeća može da se pere, neće joj ništa biti ako je s vremena na vreme operete. Ono što je fascinantno u vezi sa ovim lutkicama je da su im ruke i noge savitljive, tako da mogu da se nameste u više poza. Visoke su 14 cm (isto kao Šopkins lutkice).

Šta nam se posebno sviđa na njima?

Lutkice imaju pravu kosu i veće su od L.O.L. lutkica.

Svaka lutkica dolazi sa puno sitnica i ima mnogo više mogućnosti za igranja.

Cena im je razumna.

Šta nam se manje sviđa?

Ne znamo da li je 12 lutaka sa 3 različita izgleda dobra, ili loša ideja.

Nisu tako slatke kao L.O.L. lutkice.

Nekoliko lutaka ima super kovrdžavu kosu koja se ne može lako oblikovati ili češljati.

Haridorables ljubimci

Kućni ljubimci sa frizurama su najslađi krzneni prijatelji koje ste ikada videli! Ljubazni, lojalni i sa puno dugačke kose. Svaki ljubimac ima svoj jedinstveni karakter, baš kao i svaka lutkica! Ljubimci imaju sopstveni stil koji se ne razlikuje od gazdaričinog. Svaki paket uključuje jednog kućnog ljubimca, dva dodatka, dve nalepnice, jednu četku, karticu za usvajanje ljubimaca kao i spisak svih lutkica u kolekciji.

U prvoj seriji su se pojavila 24 predivna ljubimca (uključujući i jednog ultra retkog). Najveće iznenađenje u ovoj priči je kakvu frizuru ima ljubimac!?
Komentari 2 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *