HIT — Narukvice Vrepls (Little live Wrapples)

blog-image

Ukoliko ih niste primetili prošle godine, ove godine nećete moći bez njih: mekane, krznene narukvice koje se lako nameštaju na ruku. Na kraju narukvice nalazi se vaš krzneni priljatelj sa preslatkim, velikim okicama koji svetle crveno, ili zeleno (zavisno od njihovog raspoloženja). Krzneni ljubimci ispuštaju preko 50 različitih zvukova. Oni se smeju, kikoću, mjauču, pa čak i vrište, baš kao da su pravi pravcati ljubimci. Reaguju kada ih milujete po glavi. Dok ispuštaju zvuke pomera im se donja vilica. Vole da se maze i čavrljaju dok pričate, ili dok se igrate. Oni su pravo društvo.

Na zadnjem delu narukvice nalazi se čičak-traka. Ispod nje je sakrivena kutijica sa baterijom na kojoj je vidljiv prekidač za paljenje/gašenje. Ove male, simpatične priljatelje lako možete da ponesete sa sobom gde god da idete. Ukoliko želite da spavaju, samo ih okrenete naopačke.

Specifičnost ovih narukvica je da ljubimci međusobno mogu da razgovaraju. Ukoliko se u blizini nađu dva ljubimca oni kreću da pričaju. Tada nastaje prava mala galama praćena veselim kikotanjem. Ponekad će čak i zapevati zajedno.

U prodaji je treća serija ovih narukvica. U prvoj seriji su bile samo jednobojne narukvice: Fluta, Akva plava, Bela i Pink. U novim serijima narukvice se pojavljuju u različitim koloritnim kombinacijama. Treću seriju predvode lavić Mego (na slici), Pinks, Zahara (na slici) i Rainbo.
Komentari 3 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *