Jednostavna i jedinstvena Adison Rej

blog-image

Američka plesačica i poznata ličnost na društvenim mrežama, Adison Rej (Addison Rae Easterling) rođena je 6. oktobra 2000. godine. Do septembra 2020. godine prikupila je preko 61 milion pratilaca na TikTok-u. Time je postala druga osoba sa najviše pratilaca na ovoj platformi.

Plesom se bavi od najranijeg detinjstva. Već sa šest godina nastupala je širom USA. 2019. godine pridružuje se platformi TikTok otpremajući plesne video snimke sa popularnim pesmama. Od samog početka pridružila se Hajp haus-u (The Hype House).

Njen san je bio da postane emiter sportskih aktivnosti. Nakratko je i pohađala univerzitet. Međutim, zaključila je da su ples i društvene mreže ipak njen životni izbor. Napustila je fakultet, preselila se u Los Anđeles i počela ozbiljnije da radi. Proširila se i na drugim platformama: Jutjub i Instagram. Već u januaru je potpisala ugovor sa agencijom za talente. Ubrzo su se nizali i drugi ugovori. Lansirala je svoju kozmetičku liniju „Item Beauty“. Glumiće u rimejku filma „Ona je sve to“ (She’s All That), tinejdžerskoj romantičnoj komediji.

U avgustu 2020. godine proglašena je od strane Forbs-a za TikTok ličnost sa najviše zarade. Za godinu i po dana zaradila je, nećete verovati, 5 miliona dolara. Njen uspeh joj je omogučio da radi sa najpoznatijim brendovima kao što su Ribok, L‘Oreal, Holister i Amerikan Igle.

Po ko zna koji put možemo da primetimo da put do uspeha vodi kroz razne internet platforme i društvene mreže. Ukoliko ste za nešto talentovani, pre ili kasnije će neko to primetiti. Budite istrajni u svojoj želji i interesovanju. Ličnosti kao što su Adison, Bili Ajliš, Čarli D‘Amelio, ili Šovn Mendes svoje uspehe su izgradili upravo na sličan način. Jednostavni, talentovani i posvećeni uspevaju da se domognu vrha. Mislim da period veštačkih noktiju, veštačkih trepavica, a i silikonskih dodataka telu izlaze iz mode. Na sceni se pojavljuju talentovane, skromne ličnosti, jednostavnog i lepog izgleda. Veštački izgled više nije u modi.

Šapuće se

Da li Adison ima dečka? Obožavaoci Adison navijaju za ljubav između nje i Davida Dobrika (slovačkog jutjubera). Nešto se šuška, ali, treba još malo da sačekamo.

Da li su Čarli i Adison priljateljice? Nakon drame u The Hype House-u obe su napustile tu kuću i nisu više njeni članovi. Svaka je krenula svojim putem, ali ostale su priljateljice.

Zašto je Adison napustila kolektiv The Hype House? Adison ga je napustila zato što je počeo da liči na biznis, a članstvo na posao. Ne može neko drugi da zarađuje na njoj više, nego što ona to sama želi i može. Ovo je inače i razlika između televizije kao mejnstrima i društvenih mreža.
Komentari 2 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *