Klub pećinskih prijatelja

blog-image

Kompanija Matel jedna je od najpopularnijih u svetu dečjih igračaka. Njene najpoznatije serije su Barbi i Monster Haj. Matel već dugi niz godina objavljuje sve više remek-dela. U martu 2020. ova kompanija planira da izda novu seriju dečjih lutki pod nazivom „Cave Club“ (Klub pećinskih prijatelja).

Tema ove linija lutkica je praistorija. Život u pećini ne mora da bude hladan, već je naprotiv veoma koloritan.

Svaka devojka-lutkica predstavljena je sa gustom, drečavom kosom i jedinstvenom divljom frizurom. Kosu i glavu upotpunjuju modni detalji iz praistorijskog vremena. Haljine koje nose odišu životinjskim printom i divljom modom. Uz svaku lutkicu stiže i češalj, umetak za kosu, praistorijska alatka i ljubimac. Lutkice imaju istorjiski lik. To ćemo videti tek kad stignu u prodavnice. Svaka lutkica ima svoj hobi i profesiju. Lutkice mogu da pokreću ruke i noge.

U prvoj seriji stižu četiri devojčice i jedan dečak. Njihova imena su: Fernesa, Tela, Emberli, Slate (dečak) i Roaralai. Sve lutkice imaju ljubazan i prijateljski izgled. Čak i dinosaurusi izgledaju simpatično i ljubazno.

Lutkica Rakel biće dostupna nešto kasnije. Samo ona zna da priča sa svojim pouzdanim dino-prijateljem. Nakon toga, u prodaju će biti puštena i kesica iznenađenja. U kesicama će se pojaviti još neki dinosaurus kućni ljubimac.

U novoj seriji prodavaće se i ekskluzivne lutke koje pričaju priču o značajnim otkrićima koji su promenili čovečanstvo.

Ove godine, u julu mesecu, pokreće se animirana serija ove družine. Dogodovštine družine prikazivaće se na Jutjub kidsu. Nakon toga, u avgustu, lutkice će početi da se prodaju uz grafički roman-dodatak u kojem su iznete detaljne biografije o svakom liku ove neodoljive družine.

Jedva čekamo da stignu ove lutkice! Nabavićemo ih obavezno. Vi znate da smo mi arheolozi…
Komentari

Your email address will not be published.