Klub pećinskih prijatelja

blog-image

Kompanija Matel jedna je od najpopularnijih u svetu dečjih igračaka. Njene najpoznatije serije su Barbi i Monster Haj. Matel već dugi niz godina objavljuje sve više remek-dela. U martu 2020. ova kompanija planira da izda novu seriju dečjih lutki pod nazivom „Cave Club“ (Klub pećinskih prijatelja).

Tema ove linija lutkica je praistorija. Život u pećini ne mora da bude hladan, već je naprotiv veoma koloritan.

Svaka devojka-lutkica predstavljena je sa gustom, drečavom kosom i jedinstvenom divljom frizurom. Kosu i glavu upotpunjuju modni detalji iz praistorijskog vremena. Haljine koje nose odišu životinjskim printom i divljom modom. Uz svaku lutkicu stiže i češalj, umetak za kosu, praistorijska alatka i ljubimac. Lutkice imaju istorjiski lik. To ćemo videti tek kad stignu u prodavnice. Svaka lutkica ima svoj hobi i profesiju. Lutkice mogu da pokreću ruke i noge.

U prvoj seriji stižu četiri devojčice i jedan dečak. Njihova imena su: Fernesa, Tela, Emberli, Slate (dečak) i Roaralai. Sve lutkice imaju ljubazan i prijateljski izgled. Čak i dinosaurusi izgledaju simpatično i ljubazno.

Lutkica Rakel biće dostupna nešto kasnije. Samo ona zna da priča sa svojim pouzdanim dino-prijateljem. Nakon toga, u prodaju će biti puštena i kesica iznenađenja. U kesicama će se pojaviti još neki dinosaurus kućni ljubimac.

U novoj seriji prodavaće se i ekskluzivne lutke koje pričaju priču o značajnim otkrićima koji su promenili čovečanstvo.

Ove godine, u julu mesecu, pokreće se animirana serija ove družine. Dogodovštine družine prikazivaće se na Jutjub kidsu. Nakon toga, u avgustu, lutkice će početi da se prodaju uz grafički roman-dodatak u kojem su iznete detaljne biografije o svakom liku ove neodoljive družine.

Jedva čekamo da stignu ove lutkice! Nabavićemo ih obavezno. Vi znate da smo mi arheolozi…
Komentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *