Ko je Luda učiteljica? – Scary teacher 3D

blog-image

Malo je vas koji nisu čuli za video igricu Scary teacher, ili u prevodu Luda učiteljica. Prošle nedelje smo snimili našu prvu epizodu kako igramo ovu igricu. Video možete da pogledate na ovom linku. Ali, ukratko, o čemu se zapravo radi u igrici!?

Glavni likovi su jedna pametna devojčica, Tani, odnosno dečak Nik (na tebi je da izabereš) i njihova najgora nastavnica iz srednje škole. Nastavnica, ili kako je na engleskom skraćeno nazivaju gospođa T (Miss T) je izrazito visoka žena, koja nosi rozu bluzu sa cvetom, zelenu kravatu i ljubičastu suknju. Poznata je po svojoj sivoj punđi. Ona preti deci i fizički ih kažnjava. Takva je u školi, ali i kada nije u njoj. Slučajno, učiteljica se uselila u novu kuću, odmah pored devojčice/dečaka (odnosno vas). Devojčica/dečak reše da joj se osvete za sve one loše dane u školi. Vreme je da sad oni nju plaše i tako joj vrate milo za drago.

Vi vodite devojčicu/dečaka koji idu u „misije“. Naravno, gospođa T ne sme da vas uhvati. Kuća Miss T je veoma moderna. Sastoji od 15 soba i podruma, a svaka soba krije neku tajnu. Za svaku misiju dobijate kratak opis zadatka kao i spisak stvari koje treba da pronađete. Ukoliko predugo tražite, gubite energiju, a samim tim se i usporavate. Zato morate brzo da radite. Energiju možete da nadoknadite gledanjem reklama (pametno zar ne?), ili plaćanjem.

Igra je inspirisana poznatim filmom, mjuziklom „Matilda“. Smicalice nisu previše zastrašujuće, ali ih svakako ne bi trebalo imitirati.

Da li je igrica besplatna?

Da, prva dva poglavlja su besplatna. Ostala poglajvlja se plaćaju. Svakako poglavlje ima nekoliko nivoa. Igrica može da se igra kako na telefonu tako i na kompjuteru.

Realna Luda učiteljica – Zabava za celu porodicu

U poslednje vreme postaje veoma popularna porodična igra, pogotovo u porodicama sa manjom decom. Radi se o realističnoj glumi Miss T (mama) i ostatka porodice (deca i tata). Deca i tata smišljaju razne smicalice i zamke za mamu. Isprobajte i vi. Mi već smišljamo naš film.
Komentari 4 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *