KONKURS: Najgluplji/najsmešniji onlajn zadatak

blog-image

Draga deco, onlajn škola traje dve nedelje. Svi smo se upisali u Gugl učionice; ne samo đaci već i roditelji. Sveopšti je utisak da se nastavnici utrkuju ko će više zadataka da zada u što kraćem roku. Neki nastavnici su su odlično snašli sa novonastalom situacijom. Njihovi zahtevi su umereni, a zadaci zabavni. Sa druge strani, neki nastavnici još uvek traže idealan spoj zabave i količine zadatih zadataka. Ali, nisu svi rođeni da predaju na televiziji, ili u praznoj učionici. U ovoj situaciji ne možemo da budemo suviše kritični prema nastavnicima. Zauzvrat, ni oni ne bi trebali da budu previše strogi prema nama. Traži se obostrano razumevanje. Ali, kako bi prekratili predstojeće dane i malo se oraspoložili hajde da sakupimo najgluplje/najsmešnije onlajn zadatke koje ste dobijali u ovom periodu. Sigurno ih je bilo. Za početak napisaćemo nekoliko naših smešnih onlajn zadataka. Od vas očekujemo da do sledeće nedelje pošaljete zadatke koji su vas posebno nasmejali. Možete ih napisati u komentaru (na blogu, instagramu, jutjubu, fejsbuku). Izdvojićemo najsmešnije i staviti ih na glasanje. Ko zna, možda bude i izbor meseca posle toga?!

Predlog br.1

Biologija – Eksperiment sa glistom – životinje biraju stanište. U kutiji napraviti 4 vrste staništa u 4 pregrade. U sredinu staviti gliste. Istražiti i opisati koje stanište biraju.

Predlog br. 2

OFA – test i trčanje. Pogledati prezentaciju, dati usmene odgovore na pitanja. Uskoro dobijate mali test provere. Pogledajte video za vežbama, razgibajte se malo i trčite u mestu 1,5 minut svaki dan.

Predlog br. 3

Muzičko – simfonije. Poslušaj tri simfonije i slikovito opiši svoja osećanja.

Predlog br. 4.

OFA – merimo srčani puls. Idite na link uz koji ćete vežbati. Nakon toga izmerite puls i upišite koliki vam je broj otkucaja pre i posle vežbanja.
Komentari 3 komentara

  • DANTORIJO 14
    • Pre 4 godina

    Zdravo Barbijano ja se zovem DANTORIJO 14 i baš volim serijal Tediberići Možete li ga snimiti uz temu korona je stigla u Srbiju mama paničar. P. S… Volim vas može li pozu u klipu. 💋💋💋💖💖💖Najjači steeeeeee……. 💪💪💪🦊🦊🌻🌻🖐️🖐️🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

  • Teodora Andesilić
    • Pre 4 godina

    Ovaj zadatak je sa televizije, pa verujem da ga je i Larisa dobila. Biologija: odaberite lika iz crtanog filma i označite šta je kod njegovog fizičkog izgleda nasledno.

Your email address will not be published. Required fields are marked *