Kugla iznenađenja — L.O.L. Doll Surprise

blog-image

Moto:

„U svetu gde bebe vode glavnu reč, mali rokeri se bore protiv dnevne dremke, a kućni ljubimci učitelja postaju predsednici razreda i gde je svaki petak besplatna pica! U ovom svetu sve je igra i ništa nije dosadno, jer je sve iznenađujuće i sve je izuzetno!“

Kugla iznenađenja sa konfetama (Surprise Confetti Pop) je prava zabava iznenađenja. Kugla je omotana sa sedam slojeva ukrasnog papira. Na vrhu kugle nalaze se prozorčići, različitih boja. Okretanjem poklopca oslobađaju se dva prozorčeta iste boje, koji sada mogu da se otvore. Unutra te čeka poklon u kesici. Iza svakog sledećeg para prozorčića čeka te novo iznenađenje: cipele, odeća, tajna poruka, bočica za vodu, stikeri, naočare… Nikad ne znaš šta ćeš dobiti i u tome je čar ove igračke. Kada pronađete traku, povucite je i sledi još veće iznenađenje uz kišu konfeta pojavljuje se lutkica. Kada konačno stigneš do nje, obuci je sa prethodno dobijenim delovima odeće i aksesoarima. Ona krije još jedno veliko iznenađenje za tebe. Lukica se umorila dok je nisi oslobodila. Daj joj malo vode iz bočice. Pažljivo gledaj šta će se dogoditi: da li će se tvoja lutkica rasplakati, ili će promeniti boju, ili će se desiti nešto treće? Opet Izenađenje!

Na kraju, sve možete ponovo da zapakujete i pokrenete igru ispočetka.

Do sada su izašle sledeće serije: prva, druga i treća, sjajna, i serija iznenađenja. U svakoj seriji ima puno lutkica i one su podeljene po klubovima – klub 24 karatno zlato (24 K gold), atletski klub (Athletic), iskuliraj (Chill Out), klub kostimiranja (Cosplay), plesni klub (Dance), glamurozni (Glam), razdragani klub (Glee), selebriti (Glitterati), Hip Hop, klub suprotnosti (Opposites), biser iznenađenja (Pearl Surprise), retro (Retro), rok (Rock), naučni, tehnološki, inžinjerski i matematički klub (S.T.E.M.), klub spavanja kod drugara u gostima (Sleepover), klub dobrog raspoloženja (Spirit), klub priča (Storybook), plivački klub (Swim) i pozorišni klub (Theater).

Po retkosti se izdvajaju: male sestre (Lil sisters), ljubimci (Pets) i bebci (Tots). Svaka lutka je posebna na svoj način. Mogu biti faboluzne (Fabulous), elegantne (Fancy), popularne (Popular), retke (Rare) ili veoma retke (Ultra-rare).

Naša kolekcija:

Vacay babay – Vacay all day 3-026

Klub: plivački (Swim)

Retkost: popularni (Popular)

Osobenost: Prska voda iz ušiju!

Showbaby – It is showtime 3-008

Klub: glamurozni (Glam)

Retkost: popularni (Popular)

Osobenost: Plače!
Komentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *