L.O.L. Suprise dečaci

blog-image

Nove L.O.L. SUPRISE lutkice stižu u svetske prodavnice u julu! Radi se o L.O.L. dečacima. Nešto kasnije će se pojaviti i kod nas. Konačno igračke iznenađenja sa kojima mogu da se igraju podjednako i dečaci i devojčice. Sve ovo vreme mlađa braća su ljubomorno gledala sa strane kako devojčice uživaju u sakupljanju L.O.L. luktica i sličica. Sada stiže nešto i za njih. L.O.L.-maniji se priključuju i dečaci. Da vidimo šta možemo da očekujemo u pakovanjima?

Svaka kugla iznenađanja sadrži jednu L.O.L.-figuricu dečaka, i šest posebnih iznenađenja: tajnu poruku, nalepnice, flašicu, cipelice, opremu i pribor.

Zasad ih ima samo osam (8). Svaki od ovih dečaka je opasan lik, poput svoje sestre i ima svoj karakter. Kako bi ste otkrili kakvo iznenađenje kriju u sebi (da li plaču, piške, pljuckaju) morate prvo da ih nahranite, ili okupate.

Iz kluba Opozita stiže L.O.L.-dečak Najtfol, punk-roker u crno beloj odeći. Njegovo iznenađenje vezano za vodu je to da menja boju. Iz ovog kluba nam još dolazi Sani. On je veoma popularan dečko i veoma je u trendu.

Iz Dens kluba Do-si Dud stiže kauboj Tinkle.

Iz pozorišnog kluba tu je dečak Luo u havajskom stilu.

Novi klub kod dečaka se zove Nju Kids klub. Njega predstavlja dečak po imenu Boi. Ova veoma retka lutkica predstavlja običnog dečaka iz komšiluka.

Retka lutkica iz kluba Gliterata je King Bi. Njegovo iznenađenje je da prska vodu iz ušiju.

Iz Spirit kluba dolazi Smarti Pants popularni dečak čije iznenađenje dolazi u obliku krokodilskih suza.

Poslednji dečak u prvoj sezoni (a nadamo se da će ih biti još) dolazi iz Glam kluba. U pitanju je veoma moderan dečko. Njegovo veličanstvo Haj-Nei predstavlja pravog princa koji plače.

Jedino što nam još preostaje je da sačekamo leto i prve L.O.L.-dečake.
Komentari 10 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *