NOVA IGRAČKA Orbeez — Wowzer Surprise

blog-image

Odnedavno na policama prodavnica igračaka možete da pronađete nove, fantastične igračkice-sakupljalice Orbiz – vauzer iznenađenje. Mi smo ih dobili od naše drage obožavateljke iz Bosne i Hercegovine. Stvarno je bilo WOW iznenađenje. Radi se o maloj, plastičnoj, providnoj kugli u kojoj se nalaze providne vodene kuglice, a u sredini se krije prelepi ljubimac. Ovaj ljubimac ne može da se vidi sve dok se ne skine folija sa prethodno podignutog gornjeg dela poklopca. Kada vratite poklopac sipajte kroz mali rešetkasti deo vodu, sve dok se kugla ne napuni do vrha. U tom trenutku kuglice će se stopiti sa vodom i pojaviće se vaš čarobni ljubimac. Zatvorite mali poklopac (kroz kojeg ste sipali vodu) kako se voda ne bi prosipala. U donjem delu kutijice nalazi se tajni ključ. Sa ovim ključem (kojeg postavljate na sredinu gornjeg dela poklopca) možete da okrećete vašeg ljubimca u vodi. Naravno, ljubimci mogu i da se izvade iz kugle i postave na postolje na kojem stoji kugla. Ali, ipak najlepši su u vodi i u kugli. Kao da imate mali akvarijum sa egzotičnim ljubimcem. Nas ovi ljubimci veoma podsećaju na male Gupije, a vas?

Ljubimci su preslatke male životinjice. U prvoj seriji ima ih 20. Pupagon je super redak, a Rainbow veoma redak ljubimac. Ostale figurice se javljaju veoma često. Svaka figurica ima veoma pozitivnu ulogu (šire radost, dobro raspoloženje, svetlost, šljokice i poljubce) u WOW svetu. Već je najavljena druga serija.

Ukoliko kuglu ostavite otvorenu, kuglice će se osušiti. Ali to će se desiti tek za jednu do dve nedelje, zavisno kolika je temperatura u sobi. Ukoliko se odlučite da ih osušite one će se pretvoriti u sitne, male kuglice koje možete da čuvate u zatvorenoj kutijici. U svakom trenutku možete ponovo da ih „oživite“ tako što ćete ih staviti u veću posudu, zaliti vodom i ostaviti četiri sata da odstoje. Slobodno sipajte puno vode u posudu kako bi kuglice mogle da narastu što veće. Ne možete da preterate sa vodom.

Savet: uvek koristite svežu, čistu vodu kako bi svaki put kugla sa ljubimcem izgledala sjajno i kao nova.

UPOZORENJE! Igračke nisu za decu ispod 3 godine. Kuglice iz igračke se lako mogu progutati. Ne sipajte ih u odvod jer vrlo lako mogu da ga zaguše!
Komentari 6 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *