Pikmi Pops Surprise

blog-image

Od prošle godine u prodavnicama igračka nalaze se nedoljive igračkice Pikmi Pops Surprise, ili Pikmi Pops iznenađenja. Igračkice se pojavljuju u obliku velike lizalice, ili krofnice, u čijoj unutrašnjosti se nalaze razna iznenađenja i poklončići. Svako pakovanje ima jednu mekanu, mirišljavu igračkicu i karticu sa porukom. Zavisno od veličine i vrste pakovanja, iznenađenja se razlikuju i množe. Do sada su se pojavile četiri serije sa po oko 100 igračkica. Među njima uvek ima i onih specijalnih, brojno ograničenih tj. ekskluzivnih izdanja.

Pikmi Pops Lollipops se prodaju u nekoliko veličina. Najmanje pakovanje sadrži jednu igračkicu i nalepnicu. Veliko pakovanje sadrži dve igračkice Pikmi Popsa, privezak, dve kartice, dve nalepnice i još jednu malu figuricu.

Pikmi Pops krofnica je spakovana u plastičnoj, providnoj kutiji. Kada se izvadi iz nje, potrebno je da se probuši sredina krofne. Tu se nalazi jedna žele igračkica koja nije lepljiva. Kutija u obliku krofne se otvara. Unutra se nalazi kesica sa igračkom i iznenađenjima. Plišana igračkica je u obliku krofne. Poklončići su prsten, lančić, prisvezak, stikeri itd.

PushMi Ups je lizalica u obliku valjka koju treba od dole pritisnuti sa slamčicom i igračkice iznenađenja izleću na vrhu. Pakovanje sadrži konfete u obliku zvezdica, jednu plišanu igračku, karticu i prateći listić.

Pikmi Flips se prodaju u mekanom pakovanju lizalice. Prilikom otvaranja igračkica liči na šarenu, mekanu lopticu. Međutim, u igrački postoji rupica koja, kad se izvrne, pretvara lopticu u mekanu igračkicu. To je Pikmi sa dva lica. Pored toga, tu se nalazi lančić za kačenje i kartica sa porukom. Ovaj Pikmi Flips postoji, takođe i u velikom pakovanju. Igračkica koja se izvrće je velika. Unutra se nalazi još jedna manja plišana igračka i mnogo sitnih iznenađenja u kesici (lančići za kačenje sa karticom i porukom, privezak, tetovaže, stikeri, stikeri za nokte, olovčica i svesčica).

Pikmi Pops Jelly Dreams su velika pakovanja Pikmi Popsa. Spakovani su u providnoj plastici. Tako, bez otvaranja, možeš da biraš onu koje hoćeš da kupiš. Radi se o plišanoj igračkici sa uputstvom i nalepnicama koje svetle u mraku. U donjem delu nalazi se džep sa čičkom u kome su smeštene baterije. Kada se uključi, igračkica svetli. Prekidač za uključivanje se nalazi na nozi. Posle izvesnog vremena igračka se sama gasi.

Bubble Drops su Pikmi Pops spakovane u plastične loptice. Unutra se nalazi plišana igračkica u kojoj se nalazi žele masa sa šljokicama. Kada se igračkica pritisne iz usta izleti žele balon sa šljokicama. Uz igračkicu se nalazi i uputsvo, kao i kartica sa porukom.

Pikmi Pops koje mi iz BarbyJane imamo su iz serije Lollipops. Potiču iz male i velike lizalice.

Sovica Bip (Beeps the Owl) iz sezone 1 je mudra ptičica koja odgovara na svako pitanje. Možda ne dobijete uvek pravi odgovor, ali će barem zahuktati. Omiljena hrana joj je banana-mafin, a omiljena razonoda čitanje smešnih knjiga. Miriše na bananu. Njena poruka je: „You’re a hoot to be with!“. To u slobodnom prevodu znači: „Biti sa tobom je super“.

Lavić Čomp (Chomp the Lion) iz serije 2 slabo riče, ali zato ima veliko srce. Uvek je spreman da pomogne. Čomp ne želi da bude kraj džungle. Omiljena hrana mu je voćna salata. Glavna razonoda mu je da leži u hladu. Miriše na rajsko voće. Njegova poruka je: „You’re the Main event!“ To u prevodu znači: „Ti si glavni događaj!“.

Crvena panda Rovi (Rowie the Red Panda) iz serije 2 se pojavljuje na najneočekivanijim mestima, samo da bi vas iznenadio. Uvek je spreman da vas natera da skočite. Omiljena hrana mu je bobičasto voće iznenađenja, a omiljena razonoda je da planira iznenađenja. Miriše na rajsko voće. Njegova poruka je: „You Red my Mind!“ ili „Ti si moj um“.
Komentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *