Šta je to E-Sveznalic@?

blog-image

Svi Vi koji gledate BarbyJanu verujem da odlično rukujete mobilnim telefonima. Naime, najviše nas pratite preko telefona, ili tableta. Besplatna prodavnica igrica je san snova svakog deteta. To je kao da Vas odvedu u prodavnicu igračka i kažu: „Sad možeš sve da probaš, a ono što ti se najviše sviđa možeš da poneseš kući“. Sve to je još i BESPLATNO. Eh, da je to samo moguće!? Jednu takvu stvar je upravo omogućila Google Play prodavnica. Iz te prodavnice možete da uzimate, isprobavate, a posle i izbrišete razne video igrice, ili aplikacije za telefone i tablete.

Većinu današnjih roditelja igranje igrica na telefonu prosto izluđuje. Oni smatraju da je to čisto gubljenje vremena. Međutim, među aplikacijama u ovoj elektronskoj prodavnici postoje i veoma korisne i edukativne, a uz to i zabavne aplikacije. Vreme je da promenimo negativno mišljenje kod roditelja da su sve aplikacije glupe. Imamo sjajnu vest za Vas. Odnedavno se u Google Play prodavnici nalazi igricaaplikacijaMuzejska E-Sveznalic@”. Ova aplikacija nudi igru, edukaciju i zabavu u isto vreme. Ispunjava sve što današnji roditelji žele, odnosno da se deca zabavljaju nekom EDUKATIVNOM igrom. Ovom igricom će svi biti zadovoljni, kako deca tako i roditelji. A uz ovo, uključen je i odlazak do grada i poseta Muzeju Vojvodine u Novom Sadu.

O čemu se radi u ovoj igrici?

Animirani junaci igrice su Mia, Božidar i kustos muzeja. Oni Vas vode kroz stalnu izložbu Muzeja Vojvodine i pričaju neke od najinteresantnijih avantura iz prošlosti. Nakon svake priče očekuju Vas zadaci koji će Vas zabaviti, ali i staviti u ulogu pravog istraživača.

Kako se igra ova igrica?

Ovu aplikaciju možete da skinete besplatno u Google Play prodavnici. Ali, postoji jedna mala caka. Aplikacija radi samo u Muzeju Vojvodine, ili uz malu knjižicu koju možete da kupite u muzejskoj suvenirnici. Uz ovu knjižicu zabavu možete da nastavite i kući. A, kako se igra ova igrica, to neću da Vam otkrijem. Probudite svoj istraživački duh. Delić naše zabave uz ovu aplikaciju moći ćete da pogledate na našem video snimku kojeg ćemo objaviti za par dana.

U ovu neobičnu zabavnu avanturu uključite obavezno i Vaše roditelje. Neka Vas oni odvedu u Muzej Vojvodine, a ostalo preuzmite Vi u svoje ruke.

Nemojte da zaboravite da aplikaciju skinete kući (kako za to ne bi gubili vreme u Muzeju).

Voli vas vaša BarbyJana

PS Prvih deset čitalaca iz Novog Sada, ili okoline koji ostave komentar ispod ovog bloga dobiće besplatne knjižice E-Sveznalic@ i besplatan ulaz u Muzej Vojvodine. Obavezno ostavite ime i prezime jednog od roditelja kako bi mi mogli da prosledimo te informacije Muzeju. Knjižicu ćete dobiti u Muzeju.
Komentari 5 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *