Sve vezano za zabavu – PK XD

blog-image

Predstavljamo vam besplatnu igricu brazilske kompanije Afterverse. Fantastičan tim mladih programera je napravio mobilnu igricu PK XD. Na našem kanalu smo već prikazali nekoliko epizoda, tako da verujemo da vam je ova igrica poznata. Ali, hajdemo da se upznamo malo bolje sa njom.

PK XD je igrica koja spada u kategoriju otvorenog sveta. Urađena je u stilu tzv. magičnog peska. Sigurno znate da sa magičnim peskom možete da napravite sve što poželite. Upravo odatle je ovaj stil igre dobio svoj naziv. U PK XD-u možete da stvorite sve što poželite. Igrica pruža igraču veliki stepen kreativnosti za izvršavanje zadataka ka cilju, ako cilj postoji. Igrač ima slobodu kretanja i napredovanja u svetu igre. Igrica je veoma popularna. Ima milione obožavalaca širom planete. A, ono što je najbolje, igricu može da igra više igrača istovremeno. Ovo je, takoreći, društvena igra.

PK XD sve o zabavi

U igri možete da stvorite svog avatara, ili da izgradite kuću, upoznate se i razgovarate sa svojim ili novim priljateljima. Imate virtuelnog ljubimca, a možete da igrate mini igre. Tu možete da dobijete ekskluzivne predmete i tako svoju kuću i ljubimce da odvedete na viši nivo.

Dajemo vam celokupnu listu zabave koju možete da imate:

Stvorite svog avatara

Vaš lik, vaša pravila! Ako želite, možete da budete zombi, jednorog, veštica, ili čak zmaj. Samo iskoristite maštu da kombinujete sve dostupne predmete: čudovišne papuče, futurističke čizme, krila, nindža mačeve, mačju masku, rukavice od ajkula, rukavice od jastoga, zlatnu kosu, zabavne ruksake, neverovatne sunčane naočare, hladnu odeću i još mnogo toga.

Usvojite kućnog ljubimca

Već imate kuću, prijatelje, posao. Zabava će biti potpuna tek sa vašim virtuelnim kućnim ljubimcem! To mogu da budu uobičajene, ali i retke životinje: mačke, pse, svinje, krave, bivoli, ježevi, rakuni, aligatori, nilski konji itd. Mnogo je slatkih stvorenja koja će biti vaš partner u igri! Vodite računa o njima i pustite ih da rastu pored vas.

Razgovarajte sa priljateljima

Ovo je vaš virtuelni svet! Možete da uradite šta god želite. Dakle, pored istraživanja sveta i prihvatanja izazova, možete isprobati i različite aktivnosti, npr. opuštanje na plovcima, sladoled, skakanje sa „napajanjem“, plesanje različitih poteza i stilova i puno zabave uz vaše prijatelje i komšije!

Stvorite kuću iz snova

Izgradite svoju kuću. Nabavite nove predmete i ukrasite svoj dom kako god želite. Jedino ograničenje je vaša mašta! Evo kratkog pogleda onoga što ćete pronaći: oblak od oblaka, plesni tepih, lava lampa, pozadine, igračka stolica, slike, fantastičan kamin, baloni u obliku srca, kuhinjski predmeti, predmeti za kupatilo i još mnogo toga!

Izazovite priljatelje u mini igrama

Uvek postoji nešto novo na PK XD-u! Igrajte mini igre i dovršavajte zadatke u svakoj sezoni. Što ne biste probali ludo trčanje, ili isporuku pica kako biste zaradili novčiće?

Novogodišnji apdejt

Povodom predstojećih praznika stigle su novine u igricu: klizanje po ostrvu, kupovina ekskluzivnih predmeta u Deda Mrazovoj prodavnici. U prodavnici možete da kupujete samo uz pomoć nove valute (ukrasa). Stiglo je čak 5 novih zimskih ljubimaca.

Barbyjana je postala zvanični promoter PK XD igrice. Veoma smo ponosni zbog toga.
Komentari 6 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *