Tiktokerka No. 1 na Balkanu

blog-image

Najpoznatija tiktokerka na Balkanu je Sara Damnjanović, poznatija pod šifrom @saratkd7_. Sa razlogom je broj 1. među tiktokerima. Ima samo 23 godine i skoro 2 miliona pratilaca na TikTok-u. Na Instagram-u je prati skoro 600 hiljada ljudi. Brojevi lajkova i pregleda na TikTok-u su toliki da vam se zavrti u glavi. Njen najgledaniji klip ima čak 64 miliona pregleda! Na svom nalogu snima svakave klipove, većinom posvećene devojkama u sportu i o šminkanju.

Sara je jedna multitalentovana i ambiciozna devojka koja se od malih nogu bavi sportom. Gledajući filmove o Brus Liju odlučila se za borilački sport tekvondo. Postigla je izuzetne rezultate. Postala je šampionka. Osvajačica je zlatne medalje na Balkanu, a bronzane u Evropi. Imala je veliku podršku porodice.

Učestvovala je na nekoliko izbora za najlepšu devojku. Izabrana je za najlepšu devojku Miss Asie Global. Bavila se novinarstvom, a isprobala se i u mnogim drugim aktivnostima, kao što je na primer fudbal (ali nije igrala za mušku reprezentaciju Srbije! SMEH). Jednom prilikom, kroz šalu, nudila se Dejanu Stankoviću, treneru Crvene Zvezde, za mesto u prvom timu.

Prošle godine se oprobala i kao glumica. Snimila je dva filma, od kojih je jedan u holivudskoj produkciji. Iza ovog projekta stoji poznati američki glumac Kijanu Rivs. Započela je snimanje i drugog filma čije je snimanje prekinuto. Međutim, nastaviće se čim se ova situacija sa pandemijom završi. Bila je i deo ekipe u srpskoj seriji „Drim tim“, a koja će se emitovati 2021. godine.

Njena formula za uspeh je: istrajnost. Nema odustajanja i slušanja drugih ljudi. Svako ima drugačiji pogled na svet i svoj pravac, a ona je očigledno svoj izabrala.

Pravu pometnju je izazvala pre mesec dana u Mladenovcu. Pozvana je kao uspešna sportistkinja i reprezentativka Srbije da poseti osnovnu školu. Tu je trebala da priča o svojim sportskim uspesima. Međutim, vest o ogromnom odzivu dece koja su želela da se slikaju sa njom kao „influenserkom i tiktokericom“ naišla je na veliki otpor kod roditelja, ali i medija.

O njenom ljubavnom životu ne zna se skoro ništa. Zna se samo da dobija mnogo ljubavnih ponuda, naročito od fudbalera.
Komentari 3 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *