Traže se nove zvezde — Balkan Top Star

blog-image

Ovo je prva, nakon pet uspešnih godina, kako se neće održati Balkan Tub fest u Beogradu. Na žalost organizatora, jutjubera, a još više njihovih fanova, nepovoljna epidemiološka situacija u zemlji i svetu je učinila svoje. Festival se odlaže do daljnjeg. Ali, do tada, da ih ne zaboravite, organizatori ovog festivala spremili su fantastičnu novu emisiju pod nazivom Balkan Top Star – talk show. Emisiju vode vama veoma poznate, velike zvezde Jutjuba, Instagrama i Tik-Toka, Lea Stanković, Andrija Jović (Jo) i Dušan Petrović. Ovi influenseri na društvenim mrežama imaju više pratilaca nego Beograd stanovnika.

U pomenutoj emisiji, njihov zadatak je da traže i biraju nove talente, odnosno traže svoje naslednike. Usput ova trojka otkriva svoje tajne i kako su oni uspeli.

Poziv za sve vas!

Ukoliko imate neki talenat koji želite da podelite sa celim svetom i želite da postanete velika zvezda, ovo je prava prilika za vas. Snimite video u trajanju do 60 sekundi, okačite ga na svoj Instagram, ili Youtube kanal uz haštag #balkantopstar. Veliki, stručni žiri kojeg će činiti pravi majstori svojog zanata, ali i Lea, Andrija i Dušan, odabraće najbolje kandidate i vinuti ih među nove influensere.

Ko zna, možda se baš u tebi krije Balkan Top Star!

Sve dosadašnje epizode možete pogledati na Jutjub kanalu . Nova epizoda se emituje svakog četvrtka na istom mestu. O aktuelnostima vezanim za ovu emisuju možete takođe da potražite na njihovom Instagram i Facebook profilu. Obavezno ih zapratite i tamo.

Srećno!
Komentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *